Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

H Νικόλ Μαλλιωτάκη κερδίζει την εμπιστοσύνη των Αμερικανών

  • 0



 H Νικόλ Μαλλιωτάκη κερδίζει την εμπιστοσύνη των Αμερικανών
  Γεννημένη το 1980 και με καταγωγή από τη Σητεία της Κρήτης, η Νικόλ Μαλλιωτάκη είναι το ανερχόμενο αστέρι της αμερικανικής Βουλής.
Στον απόηχο των εκλογών στις ΗΠΑ, η ανάδειξη του ελληνικού στοιχείου είναι για μία ακόμη φορά σημαντική, ενώ η Κρητικιά Νικόλ φαίνεται να έχει «κλειδώσει» θέση στην πολιτειακή Βουλή της Νέας Υόρκης.

Η Νικόλ Μαλλιωτάκη, κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί για το έργο της από εκατοντάδες νομοθέτες και πολιτικούς και παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε στις ΗΠΑ, στο αίμα της κυλά … ελληνικό αίμα, σύμφωνα με το prismanews.gr.
Ανήκει στο κόμμα των Δημοκρατικών και μόλις το 2011 ανέλαβε καθήκοντα στη Γενική Συνέλευση του πολιτειακού Κοινοβουλίου. Εκπροσωπεί το Μπρούκλιν και το Στάτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης και είναι η πρώτη στην ιστορία Ελληνοαμερικανίδα που είχε τις ικανότητες και τα προσόντα να αναλάβει μία τέτοια θέση.
Κόρη μεταναστών γονέων από τη Σητεία και την Κούβα, εγκατέλειψαν το καταπιεστικό κράτος του Φιντέλ Κάστρο το 1959, για να εγκατασταθούν στις ΗΠΑ. Στην προσπάθεια τους να ζήσουν το αμερικάνικο όνειρο οι γονείς της, κατάφεραν να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση στη Νέα Υόρκη. Η αφοσίωσή τους και το επιχειρηματικό τους πνεύμα κληροδότησαν στη Νικόλ την αγάπη της στο δημόσιο βίο. 


 http://troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου