Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ερυθρόμαυρη Συμμαχία: Οι Μπερίσα, Μπάσα και Μέτα, συμμαχία με τη Μπακογιάννη και το Σαμαρά.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας , Myslym Pashaj, κατηγόρησε το τρίο Μπερίσα, Μπάσα και Μέτα  για την πώληση της θάλασσας στην Ελλάδα. Ο Pashaj είπε ότι η κυβέρνηση με την αντεθνική συμπεριφορά του έχει συμπεριλάβει την Αλβανία σε μια διπλωματική δέσμευση, όπου αναγκάζεται τώρα να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ θα αποτρέψει η Ελλάδα αν δεν εφαρμοστεί αυτή τη συμφωνία.
"Οι Μπερίσα, Μπάσα και ο Ιλίρ Μέτα προσβάλουν και κατηγορούν σαν εθνικιστές και εξτρεμιστές χρησιμοποιώντας για το έθνος και την Ερυθρόμαυρη Συμμαχία την ίδια γλώσσα που χρησιμοποιεί η Μπακογιάννη ή ο Σαμαράς, ενώ από την άλλη έχουν πουλήσει την Αλβανία ακριβώς σε αυτούς τους εκθέτες που είναι απειλή για την εθνική ασφάλεια της χώρας », δήλωσε ο Pashaj .
Σε δήλωσή του στην εφημερίδα "Σήμερα" ο Pashaj σχολίασε και την δήλωση του επικεφαλής του ΚΕΑΔ, Βαγγέλη Ντούλε, ο οποίος δήλωσε ότι η Αλβανία δεν μπορεί να ενταχθεί στην ΕΕ χωρίς την έγκριση της θαλάσσιας συμφωνίας πριν από τρία χρόνια. Ο Γραμματέας της ΕΣ, ζήτησε από το Ντούλε να αναγνωρίσει πρώτα τη συμφωνία, σημειώνοντας ότι σε ένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν επιτέπεται να κρατάει  αντεθνική στάση.
" Ο Ντούλες είναι Πρόεδρος ενός πολιτικού κόμματος, το οποίο βρίσκεται στο Κοινοβούλιο.Αυτός θα πρέπει να κρατάει μια θέση με όλες αυτές τις επιδιώξεις και τα σχέδια που έχει το αλβανικό Κοινοβούλιο σύμφωνα με τους νόμους της Αλβανίας και τους διεθνείς φυσικά.. Αυτή η συμφωνία δεν είχε διαφάνεια από την αρχή. Αυτή έγινε για να την εκθέσουν οι δημοσιογράφοι με τον τρόπο  μιας θεωρίας συνωμοσίας. Ο Ντούλες κάνει ένα μεγάλο λάθος με την εθνική και τη διεθνή νομοθεσία. Αυτή την αντίφαση την έχει δημιουργήσε από το μυαλό του ο Βαγγέλης Ντούλες.  . Κανένας από τους εσωτερικούς νόμους της Αλβανίας δεν είναι κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου. Το Συνταγματικό Δικαστήριο δεν έβγαλε μια απόφαση εγχώρια, αλλά έπραξε σύμφωνα με το διεθνές ναυτικό δίκαιο », δήλωσε ο Pashaj.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου