Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Αλβανοί "ξάφριζαν" δωμάτια παραθεριστών στην Κέρκυρα


Το αυτοκίνητο που κινείτο ύποπτα μέσα στα ξημερώματα στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα, κίνησε τις υποψίες των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Λευκιμμαίων που σταμάτησαν για έλεγχο τους δυο Αλβανούς επιβάτες του. Η έρευνα στο αυτοκίνητο έβγαλε «λαγό», καθώς βρέθηκε γεμάτο κλοπιμαία!
Όπως ομολόγησαν οι δυο 26χρονοι αλλοδαποί , λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει τρία δωμάτια σε ένα συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων στον Κάβο και είχαν αρπάξει συνολικά 900 ευρώ, κοσμήματα, ένα φορητό υπολογιστή, τέσσερις ψηφιακές κάμερες, εννέα κινητά με τους φορτιστές τους, πέντε ipod, τέσσερα ρολόγια, τέσσερα ζευγάρια γυαλιά ηλίου και καλλυντικά αξίας 130 ευρώ! Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Πάλι στην Κέρκυρα, στην περιοχή του Ανεμόμυλου, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 24χρονο Αλγερινό που είχε αρπάξει δύο κινητά τηλέφωνα αξίας 550 ευρώ από τις τσάντες δύο λουόμενων! Στην κατοχή του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, βρέθηκε το ένα από τα κινητά και επιστράφηκε στον κάτοχό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου