Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Στα ίχνη των δολοφόνων της Πάρου η Ελληνική Αστυνομία. Είναι ηλικίας 30-35 ετών και σχετίζονται με Αλβανούς


Στα ίχνη των δολοφόνων του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα στην Πάρο βρίσκεται η αστυνομία.
Στα ίχνη των δολοφόνων της Πάρου η Ελληνική Αστυνομία Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η αστυνομία οι δράστες είναι ηλικίας 30-35 ετών και έφτασαν στην Πάρο τρεις περίπου μέρες πριν από τη ληστεία.
Σύμφωνα με τα Νέα για τη σύνθεση της εγκληματικής ομάδας αστυνομικοί της ασφάλειας που ασχολούνται με την εξιχνίαση της υπόθεσης εκφράζουν τη βεβαιότητα τους πως αποτελούνταν από Αλβανούς κακοποιούς ενώ συσχετίζει τουλάχιστον ένα από τα μέλη της σπείρας με Αλβανό κακοποιό που είχε διαφύγει αστυνομικής καταδίωξης στο Ελληνικό στις 10 Νοεμβρίου του 2010.

Εκτός από το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμμένο στην περιοχή του Αμπελά οι αρχές έχουν στα χέρια τους και τη λίστα με τα τηλεφωνήματα του καρτοκινητού που έπεσε από έναν από τους κακοποιούς στην προσπάθειά τους να διαφύγουν και έχουν εντείνει τις προσπάθειες ανεύρεσής τους προτού αυτοί περάσουν τα σύνορα με Αλβανία, όπως εκτιμούν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν.

Εντωμεταξύ, χθες, σε βαρύ κλίμα είπαν τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς στον αδικοχαμένο οδηγό ταξί από τη Νάουσα της Πάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου