Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Επενδυτής στην Αλβανία ο ολυμπιονίκης Π. Δήμας


Επενδυτής στην Αλβανία ο ολυμπιονίκης Π. ΔήμαςΗ Ελλάδα βρίσκεται στο κακό της χάλι και τα συσσωρευμένα προβλήματα δεν πρόκειται να λυθούν ούτε και με τις εκλογές.  Όταν ορισμένοι Αλβανοί μετανάστες στη χώρα μας μάζευαν το χρήμα και έστηνα δουλειές στην Αλβανία, έλεγαν ότι θα 'ρθει η ώρα που Έλληνες θα δουλεύουν γι' αυτούς, σχεδόν κανένας δεν το πίστευε. Να όμως που τελικά συμβαίνει. Αγγελίες από μαγαζιά και ξενοδοχεία των Αγίων Σαράντα ζητούν Έλληνες υπαλλήλους και μάλιστα βρίσκουν με ιδιαίτερη ευκολία αφού για πολλούς είναι δύσκολη η μετανάστευση στην μακρινή Αυστραλία ή στον Καναδά ενώ η μετακίνηση στη γειτονιά είναι πιο εύκολη.

Βέβαια, δεν είναι τυχαίο που ζητούν Έλληνες, αφού πρόκειται για μία τουριστική περιοχή ταχέως αναπτυσσόμενη, στην οποία κάνουν τις διακοπές τους όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας. Αλλωστε στην  περιοχή των Α. Σαράντα – Χειμάρρας έχουν τοποθετηθεί Ελληνικά και Ιταλικά κεφάλαια στις τουριστικές υποδομές ενώ ακούγεται ότι μεγάλος επενδυτής στην περιοχή είναι ο ολυμπιονίκης και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας. Αυτός τουλάχιστον κέρδισε δόξα και χρήμα στην Ελλάδα και πρέπει να ανταποδώσει.
Στην τουριστική αυτή περιοχή ζουν άλλωστε και πολλοί Έλληνες συνταξιούχοι, που προτίμησαν να αγοράσουν εκεί μία κατοικία, δεδομένου ότι και αυτή τους στοίχιζε πολύ φθηνότερα, αλλά και το κόστος ζωής είναι πολύ χαμηλότερο.


http://www.sofokleousin.gr

4 σχόλια:

  1. Βλαμένα του neavi.blogspot.com14 Ιουν 2012, 4:43:00 μ.μ.

    και εσείς σαν βλαμένα κάνετε copy paste αυτο το γελοίο δημοσιεύμα που μας αποκαλεί ''μετανάστες'' στην Αλβανία, ή που αποκαλεί τους παππύδες και τις γιαγιάδες μας ''Στην τουριστική αυτή περιοχή ζουν άλλωστε και πολλοί Έλληνες συνταξιούχοι, που προτίμησαν να αγοράσουν εκεί μία κατοικία, δεδομένου ότι και αυτή τους στοίχιζε πολύ φθηνότερα, αλλά και το κόστος ζωής είναι πολύ χαμηλότερο''.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ βλαμένα του neavi.blogspot.com!
    τι νας σας πώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τo bregdeti olo dystyxws aderfia einai albaniko...isos to dimosieyma toy http://www.sofokleousin.gr nqa min einai kala enimeromeno, alla ayti einai i alitheia.sto KSAMILI amfivallo an exei meinei ellinas, sto saranti mono 5%, ston ai basili, loykobo, borshi....mono 0,5%, kai sti xeimarra mono 25%....ta xwria mas erimosane, oi albanoi panigirizoun kai se liga xronia tha einai monimnoi katoikoi ekei.................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμεις εχομε σβισει απο χρονια κι εσης λαμανιζεται απο την αθηνα.για πια β ηπειρο μιλατε και μονιμους κατικους;;;;;;;;;;;;τελιωσαμεεεεεεεεεεε.βαλτε το καλα στο νου σαςςςςςςςςςςςςς.ξεκινοντας και απο πατ6ριοτισμο, αππο πολιτικι, απο ανδριοσυνη, απο παλικαρια, απον αγαπη,απο λεκια, απο ανθροπους.................μονο κουφια λογια και πορδες στον αερα ιμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή