Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΑΡΤΑ: Αλβανός καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του χασίς


 Μετά τον Πολωνό που συνελήφθη πριν λίγες μέρες στην Άρτα, επειδή καλλιεργούσε χασίς μέσα στην ντουλάπα (!) του σπιτιού του, προχθές συνελήφθη πάλι στην Άρτα, αυτή τη φορά ένας 44χρονος Αλβανός, γιατί βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του και κατασχέθηκαν 5 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 11 έως 38 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε σε μία πλαστική γλάστρα.

Προσπάθησε να ταξιδέψει παράνομα στο εξωτερικό

• Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα ένας 35χρονος Αιγύπτιος για χρήση κλεμμένου ταξιδιωτικού εγγράφου και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα ο 35χρονος κάνοντας χρήση αιγυπτιακού διαβατηρίου, με επικολλημένη κλεμμένη ελληνική άδεια διαμονής,  επιχείρησε να αναχωρήσει από το Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας για χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Συνελήφθησαν 60 λαθρομετανάστες

• Στο Λιμεναρχείο της Κέρκυρας κρατούνται 60 παράνομοι μετανάστες από διάφορες ασιατικές χώρες, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα μέσα σε ιστιοπλοϊκό σκάφος κοντά στους Παξούς.
Μαζί τους κρατούνται και οι δυο Ρώσοι χειριστές του ιστιοπλοϊκού που είχε προορισμό τις ιταλικές ακτές. Το ιστιοπλοϊκό σκάφος με τους παράνομους μετανάστες εντόπισε στις 4 τα ξημερώματα το αεροπλάνο της Φρόντεξ που περιπολούσε στο Β. Δ. Ιόνιο και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο της Κέρκυρας. Όπως είπαν στις Αρχές οι επιβαίνοντες, ξεκίνησαν από τις ακτές της Θεσπρωτίας με προορισμό την Ιταλία.

Συλλήψεις διωκόμενων σε Γιάννινα και Άρτα

• Στα Γιάννινα, συνελήφθη ένας 23χρονος Αλβανός, γιατί εκκρεμούσε ένταλμα, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για κλοπές κατά συναυτουργία.
• Στο Κομπότι Άρτας, συνελήφθη χθες ένας 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε  απόφαση Τριμελούς Πλημ/κείου Κεφαλληνίας για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και μια απόφαση μονομελούς Πλημ/κείου Ναυπάκτου, για παράβαση νόμου «περί Κ.Ο.Κ.».

proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου