Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Με Βορειοηπειρώτη το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Η πανστρατιά του Αντώνη Σαμαρά, ήθελε να έχει μέσα ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές ομάδες και από όλα τα κοινωνικά στρώματα! Με αυτό το σκεπτικό στη Συγγρού, είχαν ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Πύρρου Δήμα για να είναι υποψήφιος σε κάποιον από τους Νομούς της Βόρειας Ελλάδας!

Το γεγονός μάλιστα πως ο χρυσός ολυμπιονίκης είναι παιδί της Χειμάρρας και γνήσιος Βορειοηπειρώτης, ήταν ένα επιπλέον ατού για να είναι τελικά μέσα στις λίστες της ΝΔ, καθώς είναι γνωστό πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα εθνικά θέματα και στους βορειοηπειρώτες, κάτι που υπήρξε καταλυτικό και για την ένταξη ενός άλλου παιδιού της Βόρειας Ηπείρου στην ΝΔ, του Μπάμπη Καραθάνου… Ο Πύρρος δε βρέθηκε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, παρόλα αυτά το Κόμμα κατεβάζει στη Β΄ Αθήνας τον Αλέξανδρο Αναγνώστη, πολιτικό Μηχανικό, από τα Καλύβια του Πασά - Αγίων Σαράντα, ο οποίος το 2010 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών με τον συνδιασμό ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ.

3 σχόλια:

  1. να χαθουν ολοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Karathanos : N.Δ. - ΛΑΟΣ - Ν.Δ. . OPU MIRIZI EDHRA VULEFTI , ORMAI .... O ELINIZMOS TIS VORIU IPIRU EXI HORTASI MIA ZOI ME TETIUS TIPUS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή