Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ναούμ Ντίσιο τελικά τι είναι για το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος;

TO ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: Υπουργείο Εξωφρενικών 12-02-2012

— Στην Αλβανία, ενώ η ελληνική μειονότητα αναλώνεται σε εσωτερικά μαχαιρώματα, το σύστημα Μπερίσα δουλεύει συστηματικά, επενδύοντας στο ανθελληνικό στοιχείο. Μόνο αυτή η εξήγηση μπορεί να δοθεί στην επιλογή της υπουργοποίησης και νέων στελεχών του ακραίου κόμματος των Τσάμηδων, που κατευθύνει παράλληλα με την Ερυθρόμαυρη Συμμαχία το μίσος εναντίον της Ελλάδας.

— Περιμέναμε με μεγάλη υπομονή να δούμε τι ακριβώς θα πράξουν η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών για την περίπτωση του Βορειοηπειρώτη Ναούμ Ντίσο, ο οποίος καταδικάστηκε από αλβανικό δικαστήριο για το στήσιμο μνημείου στη μνήμη των Ελλήνων πεσόντων του Β' Παγκόσμιου Πολέμου στην Μπομπότιστα της Κορυτσάς.

• Ο Ντίσο διαφεύγει της σύλληψης, καθώς είναι γνωστό τι τον περιμένει στις αλβανικές φυλακές, αλλά φαίνεται ότι έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του από την Αθήνα. Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι αυτή η... αφωνία της Αθήνας οφείλεται κυρίως στις παρεμβάσεις της ίδιας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τους χειρισμούς της οποίας είχε διαφωνήσει ο Ντίσο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου