Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο Υποψήφιος με το κόμμα ΕΕΜΜ - MEGA Λεωνίδας Χρήστου για το Δήμο Φοινίκης

Ο Λεωνίδας Χρήστου γεννήθηκε το 1969 στο χωριό Αλύκο των Αγ. Σαράντα. Το 1993 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο των Τιράνων με τον τίτλο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Το 2010 πήρε το Μάστερ του στις Οικονομικές Επιστήμες απ το  Διεθνές Πανεπιστήμιο της Στρούγκας (F.Y.R.O.M.). Απ το 1996  έως το 1999 εργάστηκε ως υπεύθυνος μηχανικός  στην ΔημόσιαΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ Ρεύματος  στους Αγ. Σαράντα.
Το 1999 ίδρυσε την εταιρεία “Electro-Vision” Sh.p.k. με σκοπό την σχεδίαση καιΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ηλεκτρικών έργων. Το 2002-2005 διεύθυνε την Δημόσια Επιχείρηση Ρεύματος των Αγ. Σαράντα ενώ παράλληλα  εργάστηκε ως επιβλέπων μηχανικός στην ανακαίνιση του υδροηλεκτρικού σταθμού  της Μπίστριτσας. Σήμερα είναι επιθεωρητής στην ειδική επιχειρησιακή  μονάδα  του Υπουργείο Ενέργειας.
Ζει μόνιμα με την οικογένειά του στους Αγ. Σαράντα.
Το ενδιαφέρον του για τα κοινά υπήρξε πάντα ενεργό και η αγωνία του για το μέλλον της Βορείου Ηπείρου τον οδήγησε στην απόφαση να θέσει τον εαυτό του υποψήφιο στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Ιουνίου, με το κόμμα των Ελλήνων «ΕΕΜΜ Μέγκα» διεκδικώντας τον νέο Δήμο της Φοινίκης ο οποίος πλέον θα απαρτίζεται απ τις επαρχίες (Δίβρης, Λιβαδειάς, Αλύκου, Φοινίκης και Μεσοποτάμου)

neb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου