Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας σε συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών στην Αλβανία

Τρεις άνδρες ηλικίας 27 και 28 ετών έπεσαν νεκροί, ενώ ένας ακόμη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στον Αυλώνα της Αλβανίας
Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή και ένας ακόμα τραυματίστηκε, στη διάρκεια συμπλοκής, με ανταλλαγή πυροβολισμών, που σημειώθηκε στην πόλη της Αυλώνας.
Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στην πιο πυκνοκατοικημένη συνοικία της Αυλώνας, ενώ, σύμφωνα με τα τα πρώτα στοιχεία, τα αίτια οφείλονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Ένοπλοι, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον ατόμων, με τα οποία είχαν προσωπικές διαφορές και την ώρα εκείνη βρισκόταν σε καφετέρια. Αυτοί με τη σειρά τους ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να μετατραπεί η περιοχή σε πεδίο μάχης.
Από την ανταλλαγή πυροβολισμών έχασαν τη ζωή τους δύο θαμώνες στην καφετέρια και ένας από τους επιβάτες στο διερχόμενο αυτοκίνητο, ενώ τραυματίστηκε ένα ακόμα άτομο, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Όπως αναφέρεται ένας εκ των δραστών συνελήφθη, ωστόσο οι αλβανικές αρχές αναζητούν ακόμη ένα άτομο που φαίνεται ότι επέβαινε στο αυτοκίνητο.
(Πηγή: ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου