Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Aπευθείας σύνδεση της Ρόδου με τα Τίρανα κατά την καλοκαιρινή σεζόν

Aπευθείας σύνδεση της Ρόδου με τα Τίρανα με μία πτήση τσάρτερ εβδομαδιαίως  κατά την καλοκαιρινή σεζόν, αποφασιστικέ στην συνάντηση που είχε την Δευτέρα,  η πρόεδρος των τουριστικών πρακτορείων Jona Travel & Key Tours των Τιράνων, Elona Gjondedai με την  αντιπεριφερειάρχη  Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Μαριέτα Παπαβασιλείου-Βακιάνη.
 Αυτή η συνεργασία εντάσσεται στην προσπάθεια της Περιφέρειας  για το άνοιγμα των νέων τουριστικών αγορών.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της  Jona Travel & Key Tours η πρώτη πτήση από Τίρανα προς Ρόδο, θα γίνει το Σάββατο 30 Μάιου και θα ολοκληρωθούν τις 10 Οκτωβρίου. Η πτήση θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 35 λεπτά , και οι διαθέσιμες θέσεις είναι 174 (αεροσκάφος Α320). Οι πτήσεις θα εκτελούνται από την Aegean κάθε Σάββατο.
Το τουριστικό πρακτορείο Jona Travel & Key Tours που απευθύνεται σε τουρίστες υψηλής οικονομικής στάθμης, δραστηριοποιείται ήδη στην Χαλκιδική και την Κέρκυρα και επέλεξε τη Ρόδο για την επέκταση της παρουσίας του στην ελληνική τουριστική αγορά. Πέρα από την Ελλάδα δραστηριοποιείται στην Αττάλεια της Τουρκίας, στην Αίγυπτο, στο Ντουμπάι.

Με πληροφορίες από http://news.travelling.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου