Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Το ΚΕΑΔ σκέφτεται να εκπροσωπηθεί μόνο του, χωρίς συμμαχίες;


Ο επικεφαλής του Κόμματος της Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα- ΚΕΑΔ και αντιπρόεδρος  του αλβανικού Κοινοβουλίου Βαγγέλης  Ντούλε, ήταν σήμερα (χθες) στην Κορυτσά, όπου έλαβε μέρος στην εκδήλωση πουδιοργανώθηκε από την ελληνική μειονότητα, με την ευκαιρία της Εθνικής Παλιγγενεσίας της Ελλάδας, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Σε δηλώσεις του για τις δημοτικές εκλογές, ο Ντούλε, είπε ότι υπάρχει μια πιθανότητα το κόμμα του, που το χαρακτηρίζει η ταυτότητά του και το πρόγραμμά του,  σχεδιάζει αν εκπροσωπηθεί  μόνο του στις τοπικές εκλογές- να μην συμμετάσχει σε συμμαχίες.

Ερωτηθείς σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που γίνονται για τις εκλογές, οι οποίες θα γίνουν σε 61 μονάδες της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Ντούλε δήλωσε ότι το ΚΕΑΔ, εργάζεται σε όλους τους δήμους για την επιλογή των υποψηφίων, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, εάν δεν υπάρξει κοινό έδαφος  με πολιτικούς συμμάχους, το κόμμα θα λειτουργήσει ανεξάρτητο.

«Πέρα από κάθε συμμαχία με οποιαδήποτε άλλο κόμμα, είμαστε το κόμμα της Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Μια πολιτική δύναμη που έχει τη δική της ταυτότητα, έχει το δικό της πρόγραμμα, βέβαια και τις δικές της φιλοδοξίες. 

Εργαζόμαστε συστηματικά στους 61 νέους δήμους, για την προετοιμασία των υποψηφίων μας, όπως έχουμε πει και πάλι εδώ στην Κορυτσά. Είμαστε στην τελική φάση. Θα διαπραγματευθούμε αν βρεθεί κατάλληλο έδαφος με άλλη πολιτική δύναμη. Αν δεν βρεθεί αυτό το πεδίο, είμαστε το ΚΕΑΔ, που είμαστε πάνω από όλα και πάνω από κάθε συμμαχία, είμαστε υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα».


--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου