Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Γεώργιος Τζομάκας: Είμαι "υπηρέτης" της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Φίλες και φίλοι, συμπατριώτες Βορειοηπειρώτες!

Με αφορμή την παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά μου, ότι δήθεν αναλαμβάνω θέση υφυπουργού στην αλβανική κυβέρνηση δηλώνω απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι:
Ποτέ μου δεν με απασχόλησε, ούτε είναι στις προθέσεις μου, στις σκέψεις μου, στα θέλω μου, στα πιστεύω μου να ασχοληθώ με κυβερνητικά αξιώματα στην Αλβανία, παρά μόνο και αποκλειστικά με τα κοινά της κοινότητάς μας, του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού.

Κάποιες φήμες και διαδόσεις που κυκλοφόρησαν ότι δήθεν ανέλαβα υπουργείο, προσβάλλουν την προσωπικότητά μου και τον αγώνα που έδωσα και συνεχίζω να δίνω για το καλό του τόπου μας με τις δυνατότητες και τις δυνάμεις που διαθέτω...
Αυτή τη στιγμή είμαι εργάτης στην ιδέα της Αναγέννησης, της ενότητας και της εφαρμογής στην πράξη της ομόνοιας αναμεταξύ μας. Η προσφορά μου για τον ελληνισμό της Αλβανίας θα είναι συνεχής ενώ θα υπηρετήσω όπως πάντα το Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό με ειλικρίνεια, θάρρος και απόλυτη συνεργασία με όλους που έχουμε τα ίδια ιδανικά.
Με την ευκαιρία αυτή θέλω να αναπτύξω το σκεπτικό μου για τα κοινά προβλήματα στο χώρο μας.
Το Δεκέμβρη διεξάγονται οι εκλογές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του μοναδικού φορέα που μας αντιπροσωπεύει και είναι αναγνωρισμένος από το αλβανικό κράτος και διεθνώς.
Αν η συμμετοχή των συμπατριωτών μας στις εκλογικές διαδικασίες είναι μεγάλη και δραστήρια, τότε θα υπάρχει ελπίδα για το μέλλον αυτού του πονεμένου, σκλαβωμένου και προδομένου τόπου.
Κάνω έκκληση σε όλους τους συμπατριώτες μας ανεξαρτήτως ιδεολογικών, πολιτικών και κομματικών πεποιθήσεων, να παραμερίσουν τους εγωισμούς και τις μικροπρέπειες και με πνεύμα πατριωτικό, ενωτικό και εθνικό να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τη διαβούλευση μέχρι την εκλογή νέας ηγεσίας.
Πρέπει και μπορούμε να κρατήσουμε τον τόπο μας ζωντανό, δεν είμαστε ένοικοι, είμαστε ιδιοκτήτες, δεν μας κάνουν χάρη, αλλά δικαιούμαστε και απαιτούμε.
Το μόνο μέλημα μου είναι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Γεώργιος Τζομάκας

6 σχόλια:

  1. Πρέπει να……. θα …θα….θα…..
    Την Ομόνοια την έχει κάνει εργαλείο του ο Ντούλες, για πια Ομόνοια μιλάς ? Δεν βλέπεις που κατάντησε ? Σίγουρα εσύ και κάτι αλή γλύφτες του Ντούλε θα πείτε ότι φταίει το 75 % του Ελληνισμού που δεν ψήφησε ΚΕΑΔ.
    Όταν πας στο Γενικό Συμβούλιο της Ομόνοιας κοίτα γύρο σου πόσους ελέγχει ο Ντούλε από αυτούς και εάν τολμά κανείς να πει διαφορετική άποψη από αυτή του Ντούλε.
    Η Αναγέννηση της Ομόνοιας θα γίνει όταν εξαφανιστεί η κλίκα του που ελέγχει την Ομόνοια η μάλλον όταν εξαφανιστεί ο ίδιος.

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο μα τι λες τώρα ?
    Ο κ. Ντούλε έχει δηλώσει ότι το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Ράμα μας έχει αδικήσει με την Διοικητική Διαίρεση και δεν θα συνεργαστεί μαζί του. Επίσης θυμάμαι ότι πότε δεν θα συγκυβερνήσει με τους Τσάμικες.
    Τι έγινε και τις πατάει αυτές τις κόκκινες γραμμές ο κ. Ντούλε ?
    Ξυπνήστε…… δεν τον νοιάζει ο Ελληνισμός τον κ. Ντούλε, τον νοιάζει μόνον η βουλευτική καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δες που καταντήσαμε ….. να μας το παίζει ντίβα και ο Τσομάκας……. Να τον παρακαλεί ο Ντουλες και αυτός να μην θέλει…. Αλλά πάντα θα είναι στη διάθεση του Ελληνισμού…. Χαχαχαχα
    Τι θα ακούσουμε ακόμα…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσομάκα πες στο Ντούλε να παρετηθεί από τη συμμαχία με τους Τσάμιδες για να μην τον πάρουν με τις πέτρες κι αφήστε τα μεγάλα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή