Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΖΙΑΒΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωαννίνων
















ΖΙΑΒΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

·         Γεννήθηκε στο Δεμάτι Ζαγορίου Ιωαννίνων ,γιος του Αναστασίου και της Ελένης .Είναι 47 ετών και είναι παντρεμένος με την Λισγάρα Λαμπρινή ,καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας και έχουν δύο παιδιά.
·         Είναι απόφοιτος Λυκείου Μετσόβου , έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια Πωλήσεων και Διοίκησης Επιχειρήσεων και διακρίθηκε τρεις φορές ως καλύτερος πωλητής ασφαλειών .
·         Διατηρεί Τουριστικό Γραφείο και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην διοργάνωση εκδρομών πολιτιστικού και θρησκευτικού χαρακτήρα για πολιτιστικούς συλλόγους και για άτομα της Τρίτης Ηλικίας.
·         Έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στα κοινά του Δήμου Ζαγορίου και είναι επί σειρά ετών μέλος των πολιτιστικών συλλόγων Δεματίου, Μηλιωτάδων, Βοτανσαίων , Πλατάνου Ιωαννίνων και ΑΘλητικού Σωματείου.
·         Είναι Πρόεδρος της δημ. ΤΟ Ζαγορίου της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων.
·         Δραστηριοποιήθηκε στη Βόρειο Ήπειρο ,από το 1993 έως το 2000, ως ασφαλιστικός πράκτορας στην Κακαβιά με συνεργάτη τον Βαγγέλη Γκόγκα από τη Σωτήρα. 
·         Από το 2000 έως και σήμερα το Τουριστικό του γραφείο διοργανώνει πολύ συχνά εκδρομές στους Τουριστικούς προορισμούς της Βορείου Ηπείρου , με πολιτιστικούς συλλόγους και με ηλικιωμένους με σκοπό την επαφή των Ελλήνων με τους ομογενείς μας της Βορείου Ηπείρου καθώς και την ενημέρωσή τους για την ιστορία  και τους αγώνες των συμπατριωτών μας.
·         Ήταν υποψήφιος νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος με τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη από το 2003 .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου