Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Οι Βορειοηπειρώτες με τους Αλβανούς στην Ελλάδα… «ίσα και όμοια»!

pic-0-norm.jpg
Κατά την επίσκεψη του κ. Μεϊμαράκη στα Τίρανα, ο Αλβανός ομόλογός του ταύτισε την διεθνώς αναγνωρισμένη Εθνική Ελληνική Κοινότητα της Αλβανίας με τους Αλβανούς μετανάστες που διαμένουν στην Ελλάδα, -υπό καθεστώς προσωρινότητας- χωρίς καμιά αντίδραση από πλευράς του Έλληνα πολιτικού!

Μετά τις θερμές εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις, και την υπόσχεση της Ελλάδας ότι θα συμπαρασταθεί στην Αλβανία χωρίς καμιά προϋπόθεση (όπως πράττει με όλες τις χώρες που την επιβουλεύονται), ούτε καν τον σεβασμό των Αλβανών στις διεθνείς συμφωνίες, στις κοινές δηλώσεις τους, ο κ. Μεϊμαράκης είπε μεταξύ άλλων:
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι η συντριπτική πλειοψηφία στην Ελλάδα συνεργάζεται με ειλικρίνεια με τους Αλβανούς πολίτες που ζουν στη χώρα μας και εάν ακούγονται κάποιες διαφορετικές, ακραίες φωνές, αυτές δεν απηχούν τις απόψεις της κυβέρνησης και του πολιτικού κόσμου».
Ο δε κ. Ιλίρ Μέτα με περισσή υποκρισία -αλλά αναπάντητη- είπε και ότι: «Τέλος θέλω να τονίσω ότι την Αλβανία και την Ελλάδα δεν τις ενώνουν μόνο ο κοινός γεωγραφικός και ιστορικός χώρος, ούτε μόνο το κοινό τους μέλλον στην Ε.Ε. Πάνω απ΄ όλα τους ενώνει η λαμπρή, η άριστη γέφυρα της συνεργασίας, της κατανόησης και η αυτή γέφυρα αποτελείται από την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία και την Αλβανική κοινότητα στην Ελλάδα».

Ο Μακεδών

http://arouraios.gr/

3 σχόλια:

  1. imaste ethniki elliniki mionotita//afto min ton ksexaste . kai I Albania na mathi na exfrazete eeththniniki elliniki mionotita ...kai o doules prepi na to pi me tharos kai kamari stin vouli .............ethniki elliniki mionotita

    ΑπάντησηΔιαγραφή