Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Συνάντηση κ. Λευτέρη Δημητρίου με Βορειοηπειρωτικούς Φορείς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25/4/2014

Πραγματοποιήθηκε την 25η Απριλίου, συνάντηση μεταξύ του υποψήφιου Ευρωβουλευτή κ. Λευτέρη Δημητρίου και των εν Ελλάδι εκπροσώπων Βορειοηπειρωτικών Ομοσπονδιών, Σωματείων και Συλλόγων. Η συνάντηση έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Κύριος στόχος της πρώτης αυτής συνάντησης υπήρξε η άμεση επαφή του κ. Δημητρίου με τους συμπατριώτες του, ώστε να περάσει το ισχυρό μήνυμα ενότητας και στήριξης προς τον βορειοηπειρώτη Υποψήφιο Ευρωβουλευτή.



Κατόπιν προβολής ενός σύντομου βίντεο του κ. Δημητρίου έλαβε τον λόγο.

Αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στην μακρόχρονη δράση του, στους στόχους και στις προσδοκίες του για τον Βορειοηπειρωτικό αλλά και τον Απόδημο Ελληνισμό, ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν να θέλει να ασχοληθεί με την Ευρωβουλή και ζήτησε την στήριξη όλων των Βορειοηπειρωτών μέσω των θεσμικών τους εκπροσώπων.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν ο κ. Τάκης Σκανδαλάκης Γ. Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού ΝΔ, ο κ. Γεώργιος Τζομάκας αντιπρόεδρος της «Ομόνοιας», η κ. Ελένη Δήμου Πρόεδρος «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών», η κ. Μαρία Μπολάνου Πρόεδρος «Ένωσης Χειμαρριωτών», ο κ. Ηλίας Θάνου Πρόεδρος της περιοχής Μεσοποτάμου, ο κ. Γρηγόριος Γκιζέλης εκπρόσωπος Επαρχίας Αλύκου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αχαρνών, ο κ. Ανδρέας Μαρτίνος αγωνιστής της Βορείου Ηπείρου, ο κ. Παναγιώτης Λέκκας Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κάτω Δερόπολης οι «Ατιντάνες» και ο κ. Δημήτριος Περδίκης π. Πρόεδρος «Αναγέννησης Βορείου Ηπείρου».

Οι ομιλούντες αφού ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Δημητρίου συμφώνησαν πως για να επιτευχθεί η νίκη στις επικείμενες εκλογές αλλά και για να γνωστοποιηθούν στην Ευρωβουλή τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός, θα πρέπει να υπάρξει συσπείρωση και συλλογικότητα.Μεταξύ άλλων ο κ. Τάκης Σκανδαλάκης υπογράμμισε πως "Η ανάδειξη του Λευτέρη Δημητρίου στις Ευρωεκλογές 2014 θα είναι η ανάδειξη του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού!" Η υποψηφιότητα του Λευτέρη Δημητρίου αποτελεί σημαντική συγκυρία καθότι για πρώτη φορά ένας Βορειοηπειρώτης υποψήφιος εκπροσωπεί ολόκληρη την Ήπειρο.Παράλληλα οι ομιλητές κατέστησαν ξεκάθαρη την στήριξη τους προς τον δικό τους άνθρωπο, ενώ αναφέρθηκαν και σε ορισμένα προβλήματα που απασχολούν έντονα όπως στην διακοπή των συντάξεων του ΟΓΑ αλλά στην κατάργηση των λεωφορειογραμμών προς τις περιοχές της Βορείου Ηπείρου.

Απ' την πλευρά του ο κ. Δημητρίου δεσμεύτηκε πως το ζήτημα των συντάξεων είναι η πρώτη του προτεραιότητα και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση του. Τόνισε επίσης πως το μήνυμα της ενότητας θα πρέπει να φτάσει σε κάθε Βορειοηπειρώτη προκειμένου να αξιοποιηθεί στο μέγιστο η ευκαιρία αυτής της Υποψηφιότητας. «Ενωμένοι και στην Ευρωβουλή, θα μπορούν υπό άλλη δυναμική να λύνονται προβλήματα και να γίνονται παρεμβάσεις», δήλωσε.

Στο τέλος της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι βορειοηπειρώτες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που παρευρέθησαν. Ο κ. Δημητρίου απυήθυνε έκκληση προς όλους τους Βορειοηπειρώτες, παρόντες και μη, να στηρίξουν τους συμπατριώτες τους ανεξαρτήτως κομματικών χρωματισμών. Αυτό που πρέπει να προέχει είναι η ενότητα, διευκρίνισε και ευχαρίστησε θερμά όσους παρέστησαν, ανανεώνοντας το ραντεβού για την κεντρική προεκλογική του ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την 11η Μαΐου

https://www.facebook.com/eudimitriou/media_set?set=a.10200996624158291.1073741923.1847525695&type=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου