Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πολιτικά παιχνίδια με τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου: Προδοσία ή ηλιθιότητα;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Τ’ είχες Γιάννη, τ’ είχα πάντα. Η υπόθεση όσον αφορά στον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου καταντά κουραστική. Χρόνια τώρα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να επαναλαμβάνουμε πως το τελευταίο που χρειαζόταν ήταν ένας ακόμη διχασμός – ο οποίος μάλιστα συνοδεύεται από εγκατάλειψη της «Ομόνοιας», την οποία όλοι γνωρίζαμε ως μοναδικό πολιτικό εκφραστή της ομογένειας.


Αυτό, μέχρι την ώρα που κάποιοι έξυπνοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια διάσπαση, δια της δημιουργίας ενός νέου κόμματος, του Μέγκα.

Και μέχρι την ώρα που κάποιοι έξυπνοι της ελληνικής κεντρικής πολιτικής σκηνής αποφάσισαν να «παίξουν» με τους διασπαστές, για καθαρά εσωτερικούς μικροκομματικούς λόγους, που όμως βλάπτουν τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά το μόνο που οι διασπαστές κατάφεραν και στις τελευταίες εκλογές στην Αλβανία, είναι να μην εκλέξουν (όπως ήταν ολοφάνερο) κανένα βουλευτή, αλλά να στερήσουν περί τις 2.000 ψήφους από την Ομόνοια – ΚΕΑΔ , που με 13.500 ψήφους κατάφεραν να εκλέξουν δύο βουλευτές.

Με δεδομένο το εκλογικό σύστημα στην Αλβανία, που απαιτεί και επιβάλλει συμμαχίες, είναι γνωστό ότι η «Ομόνοια» συνεργάζεται πάντα με εκείνον τον αλβανικό κομματικό σχηματισμό με τον οποίο δεν συνεργάζονται οι Τσάμηδες του PDIU.

Αυτή τη φορά, οι Τσάμηδες συνεργάστηκαν με το Δημοκρατικό Κόμμα του Σαλί Μπερίσα, ο οποίος εδώ και μήνες τους χαϊδολογάει, μιλώντας για «τσαμουριές» και περιουσίες τους που έχουν «κατασχεθεί» στην Ελλάδα και… πρέπει να επιστραφούν και άλλες αλυτρωτικές ανοησίες.

Είναι γνωστές οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει ο Μπερίσα τον Δεκέμβριο του 2012, όταν μίλησε περί  «Μεγάλης Αλβανίας» με εδάφη «από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα».

Η συνεργασία των Τσάμηδων μαζί του ήλθε ως φυσικό επόμενο.

Και επομένως, η «Ομόνοια» συνεργάστηκε με τους Σοσιαλιστές του Έντι Ράμα, που είναι και ο νικητής των εκλογών.

Αλλά το Μέγκα συνεργάστηκε με το κόμμα του Μπερίσα, στο ίδιο δηλαδή στρατόπεδο με τους Τσάμηδες.

Μιλάμε για το μακρύ χέρι των Τουρκαλβανών και τους συνεργάτες των Ναζί, που κατέσφαξαν τον άμαχο ελληνικό πληθυσμό.

Μιλάμε για τους Τσάμηδες που την 28η Οκτωβρίου 2012, «υποδέχθηκαν» με πέτρες και εθνικιστικά συνθήματα στην Πρεμετή τους Έλληνες συγγενείς των πεσόντων του Έπους του 1940, οι οποίοι ταξίδεψαν ως εκεί για να τιμήσουν την επέτειο στην Κλεισούρα.

Και μάλιστα, σε συνεργασία με οπαδούς της περίφημης αλβανικής «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας» - αυτοί τουλάχιστον δεν εξέλεξαν βουλευτή.

Και παρ’ όλα αυτά, βρέθηκαν Έλληνες πολιτικοί που έγιναν συνομιλητές των συνομιλητών και συνεργατών των Τσάμηδων.

Το αποτέλεσμα ήταν η «Ομόνοια» να εκλέξει δύο βουλευτές και το PDIU των Τσάμηδων τέσσερις!

Τα ίδια έγιναν και στις δημοτικές εκλογές του 2011, όταν η «Ομόνοια» ηττήθηκε, ενώ οι Τσάμηδες αύξησαν τη δύναμή τους στις 60.000 ψήφους.

Για πόσο ακόμη θα συνεχιστεί αυτή η προδοσία;

Διότι αν κάποιοι εδώ στην Ελλάδα αισθάνονται κληρονόμοι των γερμανοτσολιάδων – και επομένως δεν ενοχλούνται από τους συνεργάτες των ναζί τσάμηδες – καλό είναι να γνωρίζουν πως ο νέος διχασμός τον οποίο επαγγέλλονται δεν θα περάσει και η Ιστορία – αν δηλαδή ασχοληθεί μαζί τους η Ιστορία – θα τους καταδικάσει.

Ας γνωρίζουν επίσης πως όσοι στις μέρες μας επιλέγουν την οδό του διχασμού, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι μια πρόσκαιρη δημοσιότητα, αλλά αποκλείεται να κόψουν την ελληνική κοινωνία σε δύο κομμάτια.

Το μόνο που μπορεί να επιτύχουν, είναι να τεθούν επικεφαλής ενός μικρού ακραίου κομματιού, που στο τέλος της κρίσης θα έχει τοποθετηθεί στο περιθώριο.

Αν πάλι κάποιοι τους έχουν πείσει πως τάχατες διαθέτουν ψήφους για τις δικές τους εκλογικές περιφέρειες, τότε ο όρος «προδότης» δίνει τη θέση του στον χαρακτηρισμό «ηλίθιος»


 http://www.elzoni.gr/


Σχόλιο:Πολλοί θα διαφωνήσουν και σίγουρα αρκετοί θα συμφωνήσουν με τα παραπάνω. Η ουσία είναι ότι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου πρέπει από μόνοι τους να καταλάβουν ότι όσο είναι ο ένας στο καρφί κι ο άλλος στο πέταλο δεν θα καταφέρουν τίποτα ουσιαστικό και κανείς δεν θα τους λάβει ποτέ στα σοβαρά. Τα σχόλια δικά σας .

13 σχόλια:

  1. Τι να συμφωνίσουμε, με χαζαμάρες?
    που ξεχναει να πει πως ο δευτερός βουλευτής της Ομόνοιας εκλεχτηκε μεσα απο τις λιστες του ΣΚ. Ποιος τον βαφτίζει βουλευτής της Ομόνοιας και γιατι με τον ίδιο τρόπο δεν ειναι και οι υπολοιποι (Τάβος, Αγγελης κτλπ) βουλευτές της Ομόνοιας.

    Ανοησίες..!!!

    Επισης, Τσαμιδες δεν ειχε η μια συμμαχία, ειχε και η αλλη.
    Και ποια είναι δηλαδή η Βουλτεψη που θα μιλησει για Βόρειο Ηπειρό?
    Μαζί με τους άλλους δεν ψήφισε την διακοπή των συνταξεων του ΟΓΑ?
    ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ...!!!
    όποτε "ασε μας κυρά μου.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tον τεταρτο τσαμη βουλευτη, τον εκανε το MEGA μεγαλε. Γιαυτο μη κλαπακηζετε και πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γυναίκα είναι εκτός τόπου. Πάντα έτσι ήταν, εμφανίζονταν δίπλα απο το Ντούλε σαν η ουρά του, και παπαγάλιζε ότι της λέγανε. Είναι παντελώς άσχετη,ανίδεη και επικίνδυνη.
    Ηρθε η Βουρλεψη να μας πει προδότες! Κοίτα τη δουλειά σου μωρη τσατσογρια που θα μας πεις και τι είματε στον τόπο μας. Ποια είσαι εσύ που θα κρίνεις το ΜΕΓΚΑ και τους υποστηρικτές του; Βλημα τεραστίων διαστάσεων!
    Δεν σου είπε κανείς ότι αυτό ακριβως που κάνεις είναι διχαστικό! Αλλά σίγουρα θα στο ζητησε ο Ντούλες. Ερχόμενος στην Αθήνα κλέγεται δεξιά και αριστερά οτι η ΝΔ δεν τον στήριξε. Τα έβαλε με όλους γιατί κράτησαν τη στάση που έπρεπε δηλαδή ισορροπίες.
    Η Ελλάδα Ευάγγελε δεν είναι βόρειος ήπειρος να τους απειλείς και να τους αναγκάζει να σε βλέπουν αρχηγό. Οι άνρθωποι εδώ έχουν τη δυνατότητα, δυστυχώς για σένα, να έχουν άποψη εκτός απ το το παραπάνω ΒΟΥΡΛΟ που νομίζει πως κάτι μας είπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το άρθρο δεν θα το έγραφε καλύτερα το Deropoli.com. Κυρία Βούλτεψη, πέσατε έξω. Την πολιτική των ίσων αποστάσεων από το ΚΕΑΔ και το ΜΕΓΑ που τήρησε το ΥΠΕΞ, δεν θα πρέπει να την δείτε συγκυριακά, αλλά σε βάθος χρόνου. Αν εσείς θέλετε ολοκληρωτικό καθεστώς από τα κομμούνια στη Βόρειο Ήπειρο, δεν θα σου κάνουμε τη χάρη. Είμαστε τουλάχιστον 2 000 ψηφοφόροι βορειοηπειρώτες που δε συμφωνούμε με ολοκληρωτικές αντιλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. signwmi kyrioi "sinadelfoi"anwnimoi,kseretai na diabazetai alla den to meletatai afto pou diabazetai,i kyria Boultepsi exei dikio pou grafei prodhosia i ilithiotita,epitrepete se mia mionotita,se enan sklabomeno lao,na einai diaspasmeno,se omonoia se kead se mega (dithen dika mas kommata )kai den kserw se posa albanika ps,pd,lsi,pr,kai.....bale, peite mou aseis,ti einai afto prodosia i ilithiotita.....den prepei na eimaste oloi katw apo mia omprella kai as exei oti onoma thelei, mono na eimaste enomenoi gia ton topo mas gia tin patrida mas gia olon ton ellinismo...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν το έγραψε μονη της το κειμενο της το εγραψε η κλικα για να δικαιολογίσει τα αδικαιολόγιτα. Αισχος κυρά μου! Αλλά οι πολιτικοί και εδώ και εκεί ίδιοι είσαστε εκτός τόπου και χρόνου. Ξυπνηστε και δείτε την πραγματικότητα μην βλέπετε όνειρα με ανοιχτά μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να μην ξεχάσουμε να την ψηφίσουμε την κυρια όταν γίνουν εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H μεγαλύτερη προδότρα και ηλίθια είσαι εσύ Βούλτεψη που συνεχίζεις φανατικά αυτό που άρχισε η κλίκα να κάνει για να κρύψει την αχρηστίλα της: ΝΑ ΤΣΑΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυρία Βούλτεψη, είσαι από εκείνους που πράγματι η ιστορία θα σας καταδικάσει

    Αν η κυρία Βούλτεψη δεν θα είχε ασχοληθεί επανειλημμένα με άρθρα ανόητα για το βορειοηπειρωτικό, ούτε καν θα της δίναμε σημασία όχι να της απαντούσαμε για το άρθρο της Πολιτικά παιχνίδια με τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου: Προδοσία ή ηλιθιότητα;
    Η προκλητικότητα της έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αναρωτιέται η εν λόγο κύρια (λόγος του λέγε), αν έχουμε να κάνουμε με προδοσία ή ηλιθιότητα. Και με όσο φαίνετε η δήθεν αναλύτρια και γνώστης του βορειοηπειρωτικού δεν γνωρίζει τίποτα περί του θέματος που μας γράφει. Διαφορετικά πως μπορεί να μιλάς για προδοσία όταν γίνετε λόγος για το κόμμα των ελλήνων «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον»;

    Γράφει η Σοφία Βούλτεψη στο www.elzoni.gr
    «Τ’ είχες Γιάννη, τ’ είχα πάντα. Η υπόθεση όσον αφορά στον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου καταντά κουραστική. Χρόνια τώρα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να επαναλαμβάνουμε πως το τελευταίο που χρειαζόταν ήταν ένας ακόμη διχασμός – ο οποίος μάλιστα συνοδεύεται από εγκατάλειψη της «Ομόνοιας», την οποία όλοι γνωρίζαμε ως μοναδικό πολιτικό εκφραστή της ομογένειας.»
    Μοναδικός πολιτικός εκφραστής της ομογένειας κυρία Βούλτεψη ήταν η Ομόνοια, πριν αρκετά χρόνια. Από την στιγμή που το ΚΕΑΔ πήρε το πολιτικό σκέλος και κάποιοι πολιτικάντηδες τύπου Βούλτεψη έμπασαν τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου στα αλβανικά κόμματα ο ρόλος της έχει πάψει να είναι πολιτικός.
    «Αυτό, μέχρι την ώρα που κάποιοι έξυπνοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια διάσπαση, δια της δημιουργίας ενός νέου κόμματος, του Μέγκα.»
    Μα που ήσασταν την στιγμή αυτή εσύ η έξυπνη και δεν ρωτήθηκες το τι θα κάνουν οι βορειοηπειρώτες; Δεν το αντιλήφτηκες πως και η βόρειος ήπειρος έχει μπει σε μία νέα εποχή;
    «Και μέχρι την ώρα που κάποιοι έξυπνοι της ελληνικής κεντρικής πολιτικής σκηνής αποφάσισαν να «παίξουν» με τους διασπαστές, για καθαρά εσωτερικούς μικροκομματικούς λόγους, που όμως βλάπτουν τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.»
    Το ΜΕΓΚΑ κυρά μας είναι το ελληνικό κόμμα, είναι «Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον», που μιλάει ελληνικά και έχει στόχο την ενότητα του ελληνισμού, την προάσπιση και την εφαρμογή των δικαιωμάτων της μειονότητας βάση των διεθνών συμβάσεων, είναι η πραγματική οργάνωση Ομόνοια αναβαθμισμένη σε κόμμα, είναι η άλλη άποψη στο χώρο μας, είναι εκείνο που προσδοκούν οι βορειοηπειρώτες και τους εμποδίζουν κάποιοι βαρόνες τύπου Βούλτεψη. Αν εσύ κυρία θεωρείς «κάποιους έξυπνους της ελληνικής κεντρικής πολιτικής» την Νέα Δημοκρατία (που δυστυχώς είσαι βουλευτής της) και τον Αντώνη το Σαμαρά, τότε καλά θα κάνετε να μπείτε στο ΚΕΑΔ, με τον Ενβέρ Ντούλε αρχηγό για να κατασπαράξετε τον ελληνισμό της βορείου ηπείρου.

    «Μ’ αυτά και μ’ αυτά το μόνο που οι διασπαστές κατάφεραν και στις τελευταίες εκλογές στην Αλβανία, είναι να μην εκλέξουν (όπως ήταν ολοφάνερο) κανένα βουλευτή, αλλά να στερήσουν περί τις 2.000 ψήφους από την Ομόνοια – ΚΕΑΔ , που με 13.500 ψήφους κατάφεραν να εκλέξουν δύο βουλευτές.»
    Βλέπουμε κυρία Βούλτεψη να μπερδεύεται την βούρτσα με την οδοντόβουρτσα. Που τον βρήκες τον δεύτερο βουλευτή στο ΚΕΑΔ; Αν έχεις υπόψη κάποιον να μας το πεις. Με τα αλβανικά κόμματα έχουν εκλεχτεί μερικοί έλληνες όπως ο Ανδρέας Μάρτος, Αναστάσης Αγγελής, Λουΐζα Τζιουβάνη, Βαγγέλης Τάβος, Γκέργκης Πάπας, Βασιλίκα Χύσι και άλλοι. Όλοι τους είναι έλληνες και όλοι τους ανήκαν στην Ομόνοια όταν λειτουργούσε η Ομόνοια και δεν έχουν καμία σχέση με το ΚΕΑΔ, το οποίο εξυπηρετεί την διάσπαση, την λασπολόγηση, το καθεστώς αυταρχισμού και τρόμου που επικρατεί στη μειονότητα. Αναρωτήθηκες πόσα χρόνια είναι ο Ντούλες στο τιμόνι του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού; Δεν έχει δικαίωμα η μειονότητα στην αλλαγή όπως όλη η Αλβανία και τα κράτη των Βαλκανίων που είναι ο μακροβιότερος «ηγέτης» της Νοτιοανατολικής Ευρώπης χωρίς να προσφέρει κάτι στο τόπο του;
    Όσο για το ρόλο του ΜΕΓΚΑ σου λέμε μόνο πως ήταν καθαρά ενωτικός, με πολιτική κουλτούρα, που αύξησε τους ψήφους του ελληνισμού με έντιμη προσπάθεια να σταματήσει η διείσδυση των αλβανικών κομμάτων στην μειονότητα.

    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Με δεδομένο το εκλογικό σύστημα στην Αλβανία, που απαιτεί και επιβάλλει συμμαχίες, είναι γνωστό ότι η «Ομόνοια» συνεργάζεται πάντα με εκείνον τον αλβανικό κομματικό σχηματισμό με τον οποίο δεν συνεργάζονται οι Τσάμηδες του PDIU.»
    Για το εκλογικό σύστημα στην Αλβανία δεν μπορείς να πεις κουβέντα γιατί δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτα. Να σε ρωτήσουμε, οι τσάμηδες της «Λαϊκής Συμμαχίας» που συνεργάζεται το ΚΕΑΔ (και μην μας γράφεις Ομόνοια) είναι διαφορετικοί, είναι φιλικοί με την Ελλάδα από αυτούς του PDIU γιατί είναι πιο ακραίοι, ή έτσι το έγραψε ο λασπολόγος του ΚΕΑΔ και εσύ υπόγραψες περήφανη γιατί νομίζεις πως κάνεις «εθνικό έργο». Το αντίθετο κάνεις.
    «Και επομένως, η «Ομόνοια» συνεργάστηκε με τους Σοσιαλιστές του Έντι Ράμα, που είναι και ο νικητής των εκλογών.»
    Διάβασε το πρόγραμμα του σοσιαλιστικού να δεις που έχει στόχο του την επίλυση του τσάμηκου και να μην σερβίρεις στους αναγνώστες δίχως να τα επεξεργάζεσαι τα όσα σου γράφουν ή σου λένε οι επιτήδειοι. Δεν κατάλαβες ακόμη ότι σε χρησιμοποιούν για καθεστωτικά συμφέροντα;

    «Αλλά το Μέγκα συνεργάστηκε με το κόμμα του Μπερίσα, στο ίδιο δηλαδή στρατόπεδο με τους Τσάμηδες.»
    Για την συνεργασία του ΜΕΓΚΑ είσαι βαθειά νυχτωμένη, ή η σκοπιμότητα του άρθρου σου είναι στην υπηρεσία του βαθιού αλβανικού κράτους. Είσαι στην ίδια παρέα που θέλει να σβήσει την ελληνική εθνική μειονότητα. Να ξέρεις ότι δεν θα σας περάσει.

    «Το αποτέλεσμα ήταν η «Ομόνοια» να εκλέξει δύο βουλευτές και το PDIU των Τσάμηδων τέσσερις!»
    Γνωρίζεται κυρία Βούλτεψη πως το Μέγκα έκανε πρόταση για συμμαχία των Ελλήνων στην Ομόνοια, το ΚΕΑΔ, στον υπουργό εξωτερικών της Ελλάδος τον κύριο Αβραμόπουλο και ο Ντούλες την απέρριψε γιατί το μόνο που τον νοιάζει είναι η καρέκλα του και τίποτα άλλο;

    «Τα ίδια έγιναν και στις δημοτικές εκλογές του 2011, όταν η «Ομόνοια» ηττήθηκε, ενώ οι Τσάμηδες αύξησαν τη δύναμή τους στις 60.000 ψήφους.
    Για πόσο ακόμη θα συνεχιστεί αυτή η προδοσία;»
    Φαίνετε έχεις ξεφύγει τελείως κυρά μας. Εσύ δεν έχεις γράψει παλαιότερα για μεγάλη νίκη της Ομόνοιας στις δημοτικές εκλογές του 2011; Αν έχεις απορίες πως εμείς χάνουμε ψήφους και οι τσάμηδες αυξάνουν την δύναμη τους σας απαντάμε, εμάς κάποιο σαν εσένα μας κάνουν μπάχαλο, δεν αφήνουν να έχει εθνική στρατηγική, μας θέλουν διασπασμένους και σκορπισμένους στα αλβανικά κόμματα. Για τους τσάμηδες μάθε τι συμβαίνει , μάθε πόσα χρήματα επενδύουν και ποιοι επενδύουν και μετά πάρε την πένα και γράψε. Πιστεύουμε πως εσένα δεν σε ενδιαφέρει ούτε να πεις πως τα ξέρεις, ούτε να τα γράψεις. Γιατί είσαι από εκείνους που πράγματι η ιστορία θα σας καταδικάσει, αφού πρώτα θα σας καταδικάσει ο ελληνισμός με τις ψήφους του στην εκλογική περιφέρεια με την πρώτη ευκαιρία που θα έρθει… και να είσαι σίγουρη πως θα γίνει πάρα πολύ σύντομα.

    Βάστας
    /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. sostotatos o Βαστας.
    I en logo kiria einai vatheia nixtomeni,den ksero poy aposkopei alla to arthro tis auto prpsvalei tous vorioipirotes kai tous 3500 ellines pou stiriksan to MEGA. Me poso thrasos apokalei tosous ellines prodotes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ...ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ..Τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΡΘΡΑ ....ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ , ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ ...ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ (ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ...ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΙΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΙΣ) ΒΟΥΛΤΕΧΗ Ο ΛΑΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ...Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ....ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ...ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ....
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ? …ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΝΝΟΩ ΤΙΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ? ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝΕ? Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΧΡΩΜΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ … ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τα πανελλήνια κανάλια έπαιζαν διαφημίσεις τον αλβανικών κομμάτων για να τα οικονομήσουν . Όπως κάνουν μπίζνες τόσα χρονια εις βάρος του Ελληνισμού της Β. Η η πολιτικοί του Εθνικού κέντρου με τους πολίτικους μαφιόζους της Αλβανίας . Δώσανε τα κόμματα εδώ άπω το χρόνο που τους ανάλογή δυο λεπτά μόνο στους εκπροσώπους μας;;;;;; , για να ευεσθητοποιηθει ο βορειοηπειρωτης κάνοντας το χρέος του ψηφίζοντας τους υποψηφίους της μειονότητες;;; ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ . Γιαυτό κυρία μη μας κάνετε μαθήματα γιατί εμεις ήμαστε η κριτές και εσείς η κρινόμενοι . Είστε λογοτέχνες στην υποκρισία σαν τους Κομουνιστές ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή