Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Επίσκεψη δημάρχου Τριπόλεως κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη στην Επαρχία Αλύκου

Φωτογραφία: ‘’  ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΔΉΜΑΡΧΟΥ  ΤΡΙΠΌΛΕΩΣ  Κ. ΙΩΆΝΝΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΊΑ ΑΛΥΚΟΥ  ΣΤΑ ΠΛΑΊΣΙΑ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ  ΤΩΝ 2 ΔΗΜΩΝ‘’.
 
 Σήμερα 31 Μαΐου 2013 ,  μετά από πρόσκληση του Έπαρχου κ. Χρήστου Καίση και του Επαρχιακού  Συμβουλίοιυ Αλύκου , είχαμε την τιμή και τη χαρά να καλωσορίσουμε  στην Επαρχία  Αλύκου το Δήμαρχο Τριπόλεως κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη ,τον Αντιδήμαρχο κ.Δημήτρη Κοσκινά καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του Βορειοηπειρωτικού Συλλόγου Τριπόλεως κ. Δημήτρη Τόκο.

Τους καλεσμένους υποδέχτηκαν  ο Έπαρχος Αλύκου κ. Χρήστος Καίσης, ο πρώην Έπαρχος κ. Βασίλης Ιωάννου, ο Πρόεδρος  του Επαρχιακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Τούρλας,μέλη του Γενικού  Συμβουλίου ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Γιάννης Μπάμπης , ο Πρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ του παραρτήματος  Αγ. Σαράντα  κ. Χαράλαμπος Παντέχης , ο επίτιμος δημότης της Επαρχίας κ. Γιώργος  Ιωαννίδης  και υπάλληλοι της Επαρχίας.

Μετά την αδελφοποίηση των Δήμων  , η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  στα πλαίσια της συνεργασίας με σκοπό να συνδιαμορφώσουμε πιο συγκεκριμένες προτάσεις για τις δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν στο χώρο μας  οργανώνοντας και υλοποιώντας τις πρώτες από αυτές άμεσα βοηθώντας την περιοχή μας σε βασικές ελλείψεις  αναμένοντας βοηθεια , τους δύο επόμενους μήνες κ.α.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια μικρή εκδήλωση μνήμης προς τους ‘’Μάρτυρες της Δημοκρατίας’’στην ηρωική  πλατεία Κύπρου μπροστά από το μνημείο των παλληκαρίων μας.

Όπου διαβάστηκε  το   ιστορικό των γεγονότων από την Γραμματέα του Επαρχιακού Συμβουλίου Αλύκου  κα  Βαλεντίνα Μ. Γιάννη και κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Τριπόλεως κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη προς απόδοση φόρου τιμής στα 4 παλληκάρια μας .

‘’Είς μνήμην των  4 αγγέλων   μας ,ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος  Τριπόλεως θέλησαν να δυναμώσουν το φως που τους φωτίζει από εκεί ψηλά  στον Ιερό Ναό Αγίων Σαράντα στο Αλυκο.’’

 Μετά το πέρας της εκδήλωσης , μέσα σε  πνεύμα  ενωτικό και συνεργασίας
ο Δήμαρχος Τριπόλεως κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης επεσήμανε πέραν των άλλων περί της Επαρχίας μας  και τις επικείμενες εκλογές της 23ης  Ιουνίου .Δηλώνοντας  ανοιχτά την υποστήριξη  του προς  το κόμμα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΟΜΟΝΟΙΑ –ΚΕΑΔ. Οργανώνοντας τη δική του προεκλογική καμπάνια στο δήμο του υπέρ ΟΜΟΝΟΙΑΣ -ΚΕΑΔ σε συνεργασία  με τον Πρόεδρο του Βορειοηπειρωτικού Συλλόγου Τριπόλεως κ. Δημήτρη Τόκο  ο οποίος έδωσε και δίνει μεγάλο αγώνα για την καλυτέρευση συνθηκών διαβίωσης  των συντοπιτών μας αλλά και ώς  γέφυρα  φιλίας των δύο Δήμων  και υπέυθυνος υλοποίησης των βασικών ελλείψεων στην Επαρχία Αλύκου .Σήμερα 31 Μαΐου 2013 , μετά από πρόσκληση του Έπαρχου κ. Χρήστου Καίση και του Επαρχιακού Συμβουλίου Αλύκου , είχαμε την τιμή και τη χαρά να καλωσορίσουμε στην Επαρχία Αλύκου το Δήμαρχο Τριπόλεως κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη ,τον Αντιδήμαρχο κ.Δημήτρη Κοσκινά καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του Βορειοηπειρωτικού Συλλόγου Τριπόλεως κ. Δημήτρη Τόκο.


Τους καλεσμένους υποδέχτηκαν ο Έπαρχος Αλύκου κ. Χρήστος Καΐσης, ο πρώην Έπαρχος κ. Βασίλης Ιωάννου, ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Τούρλας,μέλη του Γενικού Συμβουλίου ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Γιάννης Μπάμπης , ο Πρόεδρος ΟΜΟΝΟΙΑΣ του παραρτήματος Αγ. Σαράντα κ. Χαράλαμπος Παντέχης , ο επίτιμος δημότης της Επαρχίας κ. Γιώργος Ιωαννίδης και υπάλληλοι της Επαρχίας.

 

Φωτογραφία Μετά την αδελφοποίηση των Δήμων , η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας με σκοπό να συνδιαμορφώσουμε πιο συγκεκριμένες προτάσεις για τις δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν στο χώρο μας οργανώνοντας και υλοποιώντας τις πρώτες από αυτές άμεσα βοηθώντας την περιοχή μας σε βασικές ελλείψεις αναμένοντας βοήθεια , τους δύο επόμενους μήνες κ.α.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια μικρή εκδήλωση μνήμης προς τους ‘’Μάρτυρες της Δημοκρατίας’’στην ηρωική πλατεία Κύπρου μπροστά από το μνημείο των παλικαριών μας.

 

ΦωτογραφίαΌπου διαβάστηκε το ιστορικό των γεγονότων από την Γραμματέα του Επαρχιακού Συμβουλίου Αλύκου κα Βαλεντίνα Μ. Γιάννη και κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Τριπόλεως κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη προς απόδοση φόρου τιμής στα 4 παλληκάρια μας .

‘’Είς μνήμην των 4 αγγέλων μας ,ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Τριπόλεως θέλησαν να δυναμώσουν το φως που τους φωτίζει από εκεί ψηλά στον Ιερό Ναό Αγίων Σαράντα στο Αλύκο.’’


 https://www.facebook.com/eparchia.alikou


1 σχόλιο:

 1. a re kaisi megale olo magies kaneis mexri kai dhmarho eferes gia na mas piseis mpravo re therio

  ΑπάντησηΔιαγραφή