Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ποιον εξυπηρετεί η συνεχόμενη προβολή του τσάμικου ;

idrizi-duleΕδώ και κάμποσο καιρό βλέπουμε σε διάφορα βορειοηπειρωτικά μέσα ενήμερωσης να συντηρείται και να κρατείται ψηλά στην επικαιρότητα το θέμα των τσάμηδων.  Χωρίς καμιά ιδιαίτερη αφορμή και σημαντικό λόγο, χωρίς κανένα τρανταχτό γεγονός, μερικά SITE δείχνουν έναν υπερβολικό ζήλο να έχουν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης το τσάμικο .
Απορία είναι ότι αυτό το θέμα το συντηρούν όλα τα μπλοκ και σάιτ που πρόσκεινται στον κ. Ντούλε και στην κλίκα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ
-Από πού ξεκινά όλο αυτό και τι θέλουν ;

 -Ποιος ο εμπνευστής αυτής της προπαγάνδας και ποιος ο σκοπός του; 
-Γιατί το προωθούν και ποια τα οφέλη;
Μετά από πολλούς μήνες παρακολουθήσεως στενά του θέματος και βασιζόμενος στο σκηνικό των εκλογών τον τελευταίο καιρό, είμαι βέβαιος ότι όλο αυτό είναι πολύ καλά μελετημένο και ενορχηστρωμένο από τον κ. Ντούλε . 
Σε καμιά περίπτωση δεν του το υπαγορεύουν Αλβανοί , τσάμηδες, η σκοτεινά κέντρα κλπ, καμιά υπόνοια τέτοια (παρόλο που με τον κ. Ιντρίζι, πολλά κολλητιλίκια μαθαίνω στην Αλβανία ), αλλά το κάνει για ιδίων όφελος, όχι χρηματικό, αλλά πολιτικό .
Ο παμπόνηρος "ανατολίτης " πολιτικός Ντούλε, έβαλε σε αυτό το τρυπάκι και πέρασε τη γραμμή αυτή και σε πολλά υψηλόβαθμα πρόσωπα στον κρατικό μηχανισμό στην Ελλάδα. Και παράτησαν, ούτε καν ενδιαφέρονται για το βορειοηπειρωτικό θέμα καθόλου, ούτε τους νοιάζει, αλλά κοιτάζουν μόνο το ανύπαρκτο θέμα το τσάμικο . Όπως έκανε και στην ανάλυση του ο καθηγητής κ. Μπάρκας, είναι απλός ένα θέμα ιδιωτών με το ελληνικό κράτος , που η Ελλάδα μια ευνοούμενη δημοκρατική χώρα έχει όλα τα νομικά και νόμιμα μέσα για την επίλυση αυτού του προβλήματος .
Αποτέλεσμα: Ο  Ντούλες κατάφερε να οργανώσει τους τσάμηδες , εξυπηρετεί την Αλβανία, γιατί απλούστατα η Ελλάδα ξεχνά το βορειοηπειρωτικό πρόβλημα , στην Ελλάδα τους έπεισε ότι μόνο ο Ντούλες τα καταφέρνει με τους τσάμηδες (σικέ καβγαδάκια ) και σαν ανατολίτης πολιτικός αυτός με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι βουλευτής , γιατί μόνο αυτό τον νοιάζει. Τα φερέφωνά του απλώς τον εξυπηρετούν  και εάν ρωτήσεις αυτούς που ασχολούνται με ΚΕΑΔ - Ομόνοια, γιατί είσαι εκεί και τι προσφέρεις  η απάντηση είναι πλέον γνωστή:
- 1 Είμαι εκεί για τον Ντούλε.
- 2 Μέσω του Ντούλε , προβάλλομαι κι εγώ.
- 3 Και φυσικά, για μια θεσούλα μέσω Ντούλε.

Κ. Ντούλε, είσαι γεννημένος να υπηρετείς μόνο τον Ντούλε, γι' αυτό καλά θα κάνεις, τώρα που σε πήραμε χαμπέρι ,να έχεις αξιοπρέπεια να μην ασχοληθείς με τα βορειοηπειρωτικά !!!


ο προδομένος Ηπειρώτης

3 σχόλια:

  1. Προδομενε ηπειρωτη,ολοι νιωθουμε προδομενοι απ'αυτο το σιχαμα της πολιτικης.Την απαντηση,θα πρεπει να την παρει στης 23 ιουνιου.Ισως,επειδη οι τσαμιδες και οι αλβανοι το θελουν στην αλβανικη βουλη,καποιο τερτηπι θα βρουν να τον βγαλουν,αλλα να ξερει οτι απο τους ψυφους των β.ηπειρωτων δεν θα βγει.Βορειος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ayta na ta peite ston kafetzi me to site to diko toy me ton tsami pou exei diaxiristi olo propaganta gia tous tsamides kanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μαμά του είναι Τσάμισα ρε αυτός είναι Ηελενας.

      Διαγραφή