Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ο Γιάννης Γιάννης παραιτείται από την ΚΕΕ. Μήπως είναι αυτό ένδειξη ότι το ΚΕΑΔ βαδίζει προς την πλευρά της αντιπολίτευσης για προεκλογική συνεργασία;


Ο Γιάννης Γιάννης του ΚΕΑΔ, ο οποίος είχε δηλώσει  πριν λίγες μέρες ότι "πάγωνε" τη δραστηριότητά του στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή, υπέβαλε την παραίτησή του.
Με τον τρόπο αυτό ο Γιάννης ενώνεται με τα δύο αριστερά μέλη  της ΚΕΕ , Denar Biba και Albana Shtylla οι οποίοι παραιτήθηκαν από την ΚΕΕ.

Η κίνηση  αυτή θεωρείται ως ένδειξη ότι το ΚΕΑΔ, το οποίο πρότεινε  το Γιάννη, πάει προς την πλευρά της αντιπολίτευσης για μια προεκλογική συνεργασία.
"Οι εξελίξεις των τελευταίων δέκα ημερών μέσα και έξω από την ΚΕΕ, από τη μία πλευρά όπου ένα από τα μέλη  απολύθηκε από τη Συνέλευση και τα δύο άλλα παραιτήθηκαν λόγω παραβίασης της ακεραιότητας, της ανεξαρτησίας και της άσκησης του μέλους, καθώς και η συνέχιση της κατάστασης και η έλλειψη μιας πραγματικής και ορατής αντανάκλασης της πολιτικής και από την άλλη πλευρά  η αδυναμία να μην είμαι αδιάφορος και προς εκείνο που  υπογραμμίστηκε  στην έκθεση του Κράτους «εξαιρετικά πολιτικοποιημένα όργανα του κράτους  συμπεριλαμβανομένης της ΚΕΕ, υπονομεύουν τα δικαιώματα των πολιτών να συμμετέχουν στη διακυβέρνηση",μου επιβάλλουν να δώσω κι εγώ  παραίτηση από το αξίωμα του μέλους της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής,"ανέφερε στη δήλωσή του ο Γιάννης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου