Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Είναι η στιγμή να οργανωθούμε και πρέπει οι εκπρόσωποί μας να το πράξουν τώρα.


Πολλές φορές μπορείς να μιλάς δυνατά με τη σιωπή σου ….
Αλλά νομίζω ότι έχει και τα όριά της . Η πολύ σιωπή σημαίνει και αδυναμία . Μετά την απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης για να καταργήσει τις συντάξεις στους Βορειοηπειρώτες, καμία σιωπή δεν ωφελεί, αλλά όλοι μας έχουμε καθήκον και υποχρέωση να αντιδράσαμε, να αφυπνίσουμε, να οργανώσουμε, να ξεσηκώσουμε τον ΕΛΛΗΝ Βορειοηπειρώτη.

Φτάνει πια μόνο στα κλαρίνα κάθε Σαββατοκύριακο, ήρθε η ώρα του αγώνα .
Και αυτόν τον αγώνα έχουν υποχρέωση να τον οργανώσουν αυτοί οι οποίοι έχουν τη σφραγίδα των ηγετών της Βορειοηπειρωτικής Κοινότητας. Η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει και ζητά την αποκλειστικότητα εκπροσώπησης πρέπει να είναι στην αρχή του αγώνα . 
Ο Βασίλη Μπολάνος, ο Βαγγέλη Ντούλες, ο Γιώργος Τζομάκας και ΣΙΑ που είναι;
Για δελτία τύπου μόνο είναι; 
Το Κόμμα ΕΕΜΜ δεν θα έπρεπε να είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα;
Ένας λαός να αγωνιστεί θέλει και τον ηγέτη του . 
Υπάρχει ηγέτης; Που είναι; Που βρίσκεται; 
Γίναμε ξανά κομπάρσοι τον ποντίων; 
Ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε εξ ονόματος των Βορειοηπειρωτών και κανονίζουν πορείες, ψωρίς να είναι ενήμερος κανείς;
Έτσι διοργανώνεται μια πορεία; Με ένα δελτίου τύπου;
Όπως σε κάθε αγώνα σημαντικό και πρωτεύον ρόλο παίζει η νεολαία .
Που είναι;  Μήπως είναι μόνο για κλαρίνα και να γεμίζει ένα στάδιο για την κοπή πίτας; Μπορεί να είναι αυτή που να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τους νέους να κατέβουνε στο πεζοδρόμιο να διεκδικήσουμε το ελάχιστον για τους πατεράδες μας;
Που είναι οι ομοσπονδίες; Οι σύλλογοι; Οι αδελφότητες οι έπαρχοι ;

Μήπως τελικά και η επίθεση στον πρόεδρο της ΝΕΒ  είναι μια καλά ενορχηστρωμένη και καθοδηγούμενη από τα σκοτεινά κέντρα να κάμψει, να μην οργανωθούν και αντιδράσουν οι Βορειο ηπειρώτες;
 Μήπως φοβούνται μόνο τη Νεολαία και έπρεπε την συγκεκριμένη στιγμή να τη "χτυπήσουν" για να μην μπορεί να ξεσηκώσει το λαό της; Η Νεολαία Β/Ηπειρωτών είναι η μόνη οργάνωση που μπορεί αυτή τη στιγμή με την πείρα, το υλικό και τους μηχανισμούς που έχει,  να διοργανώσει πορεία.Σημασία έχει να κατέβουν οι χιλιάδες νέων που κατακλύζουν τις αίθουσες διασκεδάσεων κάθε Σ/Κ.
Τώρα είναι η ώρα  του αγώνα  και σε τούτον  τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Εδώ θα φανούν οι πραγματικοί ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ από τους κομπάρσους και πουλημένους.
Μπολάνο ο αγώνας είναι εδώ τώρα στην Αθήνα, πού είσαι; Ντούλε υπάρχεις; Χρηστάκη ξαναγύρνα Αθήνα.!
Είναι το πρώτο άρθρο που απευθύνω εγώ ο προδομένος ηπειρώτης. Δεν είναι απειλή, αλλά εάν τώρα ο καθένας μας δεν κατέβει στο πεζοδρόμιο για τους καθοδηγητές του προδομένου Βορειοηπειρωτικού λαού έχω πολλά ράμματα. Η σιωπή έχει και όρια.



Ο προδομένος ηπειρώτης

4 σχόλια:

  1. Σήμερα το πρωί πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο Εργασίας και ζήτησα να μιλήσω με την κυρία η οποία είναι υπεύθυνη για την πληροφόρηση σχετικά με την εφαρμογή του νόμου 4093/2012.
    Της είπα τα εξείς:Ο αδερφός μου , σήμερα γύρω στα 70 είναι συνταξιούχος του ΟΓΑ. Όμως όλα αυτά χρόνια έχει πραγματοποιήσει 3400 ένσημα ΙΚΑ. Έχει αγοράσει σπίτι με δάνειο από την εργατική εστία κι εδώ και είκοσι χρόνια εδώ πληρώνει φόρους, εδώ πληρώνει ΔΕΗ και νερό , εδώ πληρώνει δημοτικά τέλη κλπ.Θα μπορέσει την ρώτησα, ο αδερφό μου τώρα που ακύρώσατε αυτή τη σύνταξη να πληρώσει όλους τους φόρους του ελληνικού δημοσίου , τη ΔΕΗ , την ΕΥΔΑΠ, το χαράτσι του σπιτιού με τα έστω τα 80 ευρώ που δικαιούται από την Αλβανία.Ξέρετε τι μου είπε;Nα κάνετε ότι θέλετε , αυτός είναι ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ara ti simainei ayto.....tha efarmostei o nomos oti kai na kanoyme.....an katsoume me stayrwmena xeria tha mas gamisoune kio9las apo panw....mprosta na tous baloyme fwtia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωτώ. Τελικά ο τόπος μας έχει ηγέτες;Το πρόβλημα δεν είναι μόνον οι συντάξεις.Βεβαίως και πράχτηκε από τα μεγαλύτερα εγκλήματα.Πάνω απ΄όλα χάσαμε τον τόπο μας.Τελικά που είναι οι πραγματικοί ηγέτες μας;Ποιος τους έβαλε στην άκρη εαν υπάρχουν;Μήπως στον τόπο μας αυτό το καιρό κυβερνάει η μαφία και η αλητεία;Ποιος θα εμπνεύσει τη νεολαία;Αλήθεια στο τόπο μας το μέγεθος του ηγέτη είναi ο Μπολάνος;Τι σχέση έχει η παιδία του και η μόρφωσή του με τον Γεώργιο Ζωγράφο;Μήπως τελικά πληρώνουμε τα λάθη;Αλήθεια πιστεύετε η οποιαδήποτε μειονότητα στο κόσμο μπορεί να υπάρξει χωρίς την υποστήριξη της Μάνας Πατρίδας; Ποιος θα στριμώξει τη Μάνα Πατρίδα;Εαν ενωθούμε μπορεί κάτι να προλάβουμε.Χρειάζεται μυαλό , σοφία και τόλμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα ξαναρθει το μου.. για σταχτι αλλα θα παρει δαυλια και θα καει

    ΑπάντησηΔιαγραφή