Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών αποκαλύπτει και καταγγέλει την εθνικιστική αλβανική σκευωρία κατά του προέδρου της Νε.Β.

Το νεοεμφανιζόμενο εθνικιστικό κόμμα, «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία», με επικεφαλή τον Αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Kreshnik Spahiu, διεξάγει λυσσώδη αγώνα κατά του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου. Στο στόχαστρό του, μπήκε, αυτή τη φορά, ο Πρόεδρος της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών κ. Θεοφάνης Καλυβιώτης και η δράση του σωματείου, με σκληρή συκοφαντική επίθεση, βαριές κατηγορίες και χαρακτηρισμούς που αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας.
Είναι προφανές πως με τις δηλώσεις αυτές επιχειρείται η δημιουργία μίας τεχνητής και αδικαιολόγητης σύγχυσης στην κοινότητά μας.
Ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών καταδικάζει απερίφραστα την προκλητική προπαγάνδα καθώς και όλες τις δηλώσεις και τις ενέργειες της εθνικιστικής οργάνωσης Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (Aleanca Kuqezi/ΑΚ), η οποία διακινεί ισχυρισμούς περί δήθεν διάπραξης «εγκλημάτων κατά της εθνικής κυριαρχίας της Αλβανίας από τον Πρόεδρο της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» που ως στόχο έχουν να αμαυρώσουν την προσφορά και τους αγώνες της Νεολαίας της Βορείου Ηπείρου και να δημιουργήσουν την διχόνοια στην βορειοηπειρωτική κοινότητα. Το ανθελληνικό παραλήρημα των εθνικιστών Αλβανών, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία βάλλουν κατά των Ελλήνων με ταπεινωτικές και συκοφαντικές δηλώσεις αλλά και με απειλές, δεν έχει όρια.
Αυτό που απαντάμε είναι ότι : Δεν μας φοβίζουν οι απειλές, δεν μας αγγίζουν οι συκοφαντίες τους. Κάθε προκλητική τους ενέργεια θα πέφτει στο κενό και θα βρίσκει εμάς τους Βορειοηπειρώτες πιο ενωμένους, πιο δυνατούς και συσπειρωμένους στους αγώνες μας για την προάσπιση και περιφρούρηση των δικαιωμάτων μας. Δεν εγκαταλείπουμε τα Εθνικά Θέματα και τα εθνικά μας δίκαια. Θα δίνουμε τον αγώνα μας παντού και πάντα για τους Έλληνες και την Βόρεια Ήπειρο! 


voriosipiros.gr

7 σχόλια:

  1. Για την ταμπακιερα, ουτε κουβεντα;!

    Το γεγονος οτι ο Καλυβιωτης ειναι υπαλληλος υπουργου της αλβανικης κυβερνησης, δε σας αγγιζει ως πατριωτες;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afto itan olo kamia signomi iparxi ....sixaritiria sto D.S tis Ne.B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tou kalibiwti tha toy fate ton kolo ki eseis wre ilithioi sixamenoi kai oi albanoi synadelfoi sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΒ ΣΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ....ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an eixe @@ tha dilwne paraithsh.mazi xera kaigontai k ta xlwra filarakia den ftene ola ta melh gia to proedro.o ethnikismos gemise nekrotafeia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to rito lei oti oso pio poli sxoliazis kapion toso aksia toy dinis aplos kapia atoma poy di then to pezoyn patriotes giati toys ekleksan eki poy ine oxi i neolea ala kapia atoma poy den kseroyn apo doylia ke den exoyn doylepsi potes toys opos ke o sigekrimenos prospathoyn na epibiosoyn me ayton ton tropo ala den exoyn to dikeoma na ekfrazonte gia tin boreio hpiro opios kitazi na epibiosi meso apo ta dikeomata toy aloy pos tha antiprosopebi mia olokliri neolea ntropi toy ke se aytoys poy ton ipostirizoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. iroas, iroas, na toy kanoume kai mia protomi. kai ta stefania stis 17 s' afton. zito!

    ΑπάντησηΔιαγραφή