Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Συγκινητική και εντυπωσιακή η παρουσία των νέων Βορειοηπειρωτών στην κοπή πίτας της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών.

Πραγματικός...χαμός με πολύ ζωντάνια και χορό.

Μόνον όποιος παραβρίσκεται εκεί μπορεί να καταλάβει τη δυναμικότητα αυτής της εκπληκτικής οργάνωσης , που συμπλήρωσε τα 9 χρόνια, εισήλθε στο 10ο και εξακολουθεί να συγκινεί, να εντυπωσιάζει, να δημιουργεί, να γεμίζει αίθουσες όπως του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου κάθε φορά με νέα πρόσωπα και με περισσότερο κόσμο. Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η παρουσία των νέων Βορειοηπειρωτών στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε χθες βράδυ η Νεολαία Βορειοηπειρωτών.

Περίπου 1800 άτομα κατέκλυσαν το χώρο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμώντας και το έργο του ΔΣ, αλλά και να διασκεδάσουν μοναδικά όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στο χορό της Νε.Β.
Η βραδιά περιελάμβανε φαγητό και ποτά, παραδοσιακή ηπειρωτική μουσική και ατέλειωτο χορό. Ο Βορειοηπειρώτης κλαρινίστας Βασίλης Καλκάνης με την ορχήστρα του και τους γνωστούς τραγουσιστές Παγώνα, Τζήμα και Καλόγερο μάγεψαν τη νεολαία.
Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου της Νε.Β κ.Φάνη Καλυβιώτη και αμέσως μετά ακολούθησε η βράβευση του δημάρχου Περιστερίου ο οποίος καταχειροκροτήθηκε.
Στη συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ. Βαγγέλης Ντούλες και ο πρόεδρος του ΕΕΜΜ κ. Χρηστάκης Κίτσιος.Το λόγο μετά πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών κ.Μπάμπης Καραθάνος και ακολούθησε η κοπή της Πίτας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος της Ομόνοιας κ. Γιώργος Τζιομάκας, ο Αντιπρόεδρος ΚΕΑΔ κ.Θωμάς Γιάννης, ο Έπαρχος Αλύκου κ. Χρήστος Καίσης, ο Έπαρχος Φοινίκης κ. Σωκράτης Σπύρου, ο επιχειρηματίας κ.Κώστας Σωτήρης , ο κ. Γιάννης Μπάμπης- μέλος του ΚΕΑΔ και οικονομικός παράγοντας στην περιοχή των Αγίων Σαράντα, ο πρώην πρόεδρος της Νε.Β κ. Χρήστος Γιωργάκης και πολλοί πρόεδροι Συλλόγων, Αδελφοτήτων και Ομοσπονδιών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου