Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ανατροπή! Μπροστά η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

Τι δείχνει η πρόθεση ψήφου...


Νέα δημοσκόπηση θα παρουσιάσει το βράδυ η public issue για λογαριασμό του Σκάι με ενδιαφέροντα ευρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr η δημοσκόπηση βγάζει, μετά από πολύ καιρό, μπροστά την Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα η πρόθεση ψήφου έχει ως εξής: 

-NΔ 29% (+3%)
-ΣΥΡΙΖΑ 28,5% (-2%)
-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10%
-ΠΑΣΟΚ 8%
-ΑΝΕΛ 8%
-ΔΗΜΑΡ 7%
-ΚΚΕ 5,5%
Και στην παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία κλείνει πολύ την διαφορά αφού συγκεντρώνει το 39% έναντι 44% του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς έχει 48% έναντι 24% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ εντυπωσιακό είναι πως ο Πάνος Καμμένος προηγείται του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με 25%! 
Η δημοφιλία των αρχηγών σύμφωνα με πληροφορίες έχει ως εξής: 
-ΚΟΥΒΕΛΗΣ 51%
-ΣΑΜΑΡΑΣ 45%
-ΤΣΙΠΡΑΣ 37%
-ΚΑΜΜΕΝΟΣ 32%
-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 22%
-ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 16%


1 σχόλιο:

  1. Η ανεργία κάθε μέρα μεγαλώνει, οι επιχειρήσεις κλείνουν, οι συντάξεις μειώνονται ή κόβονται.Η ανασφάλεια κάθε μέρα και μεγαλώνει κι ο κόσμος δεν ξέρει γιατί ζει και αν θα ζήσει.Πικραμένος λαός.Για πείτε μου για την χρεοκοπία της Ελλάδας δεν έχει ευθύνη η ΝΔ;Έχει μάλλον καιπολύ μεγάλη.Πρώτο ΤΟ ΠΑΣΟΚ και μετά η ΝΔ χρεοκόπησαν την Πατρίδα μας κι εμάς.Έπερναν δισ.δανεικά και τους φόρους από εμάς και τα κλέβανε.Η μήπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ευθύνεται;Ναι ευθύνεται γιατί ήταν Κόμμα στη Βουλή και συνέχεια προέτρυνε να μειωθεί η ανεργία διορίζοντας στο δημόσιο.Να μην πούμε και τις κομουνιστικές τους τάσεις, πρακτικές και θεωρίες.Και ποια χώρα μπορεί να επιβιώσει με 4.5 εκατομ. συνταξιούχους, με 1,5 εκατομ.δημοσίους υπαλλήλους , με 2 εκατ. μαθητές , φητητές , φαντάροι κλπ;Δηλαδή 1 εκατομ. να συντηρεί 9 εκατομ.άλλους;Και αυτό το ένα εκατομ. με παροχής υπηρεσιών;Να το πιστέψουμε ότι υπάρχει κόσμος που ψηφίζει εκείνους που τον κατέστρεψαν κυριολεκτικά;Πως είναι δυνατόν οι καταστροφείς σήμερα να το παίζουν σωτήρες και να μας απειλούν κάθε μέρα η τους ψηφίζουμε η δια φορετικά θα πεθάνουμε;Δεν μπορώ να καταλάβω.Πως σα αυτή τη χώρα δεν βγαίνει μία προσωπικότητα όπως παλαιά , να ξεσκεπάσει τη βρωμιά και τα εγκλήματα και να δώσει ελπίδα στο λαό;Να πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις;Αληθεινά δεν μπορώ να καταλάβω.Ο λαός αυτός είναι τόσο τυφλός;Η δημοσκοπούν μόνο τους δημοσίους υπαλλήλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή