Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ!


astinomia_11Γράφει ο Φώτης Νικολακόπουλος
-Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στο Λουτράκι- Έψαχναν τον ληστή και τον συνέλαβαν!
-Ο ληστής συνελήφθη σε χρόνο ρεκόρ από την ασφάλεια Κορίνθου
Επανερχόμαστε σε προηγούμενη ανάρτησή μας σχετικά με τη ληστεία 79χρονης και 73χρονης στην Ποσειδωνία (στην Κόρινθο).

Αναφέραμε μεταξύ άλλων: «Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, όταν τέσσερις άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε οικία, που διέμεναν ηλικιωμένες, και με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται…»
Έπιασαν τον ληστή σε χρόνο ρεκόρ οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου
Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου εξιχνίασαν γρήγορα την υπόθεση και συνέλαβαν τον ένα δράστη ο οποίος είναι Αλβανός,περίπου 20 χρονών.
Πρόκειται για αδίστακτο κακοποιό και γνωστό (κατά το παρελθόν για παρόμοιες πράξεις) στις αστυνομικές αρχές. Έμενε στο Λουτράκι. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αστυνομικοί της ασφάλειας σήμερα τα ξημερώματα βρίσκονταν έξω από το καζίνο του Λουτρακίου και σε άλλα σημεία της περιοχής αναζητώντας τον δράστη. Τελικά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν σήμερα τα ξημερώματα σε νυχτερινό κατάστημα του Λουτρακίου.
Ο αδερφός του δράστη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, είχε κάνει παλαιότερα τις ληστείες στο Σπαθοβούνι και είχε συλληφθεί!
ΣΣ. Οι έρευνες των αστυνομικών της ασφάλειας Κορίνθου για ακόμα μία φορά απέδωσαν καρπούς, εξιχνίασαν γρήγορα την υπόθεση και συνέλαβαν σε χρόνο ρεκόρ τον δράστη. Ο ληστής αναγνωρίστηκε από τα θύματα. Απομένει πλέον η σύλληψη των συνεργών του!


sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου