Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Έχασε στην Αλβανία η Εθνική ομάδα της Κύπρου.






Έχασε στην Αλβανία η Εθνική ομάδαΗ Κύπρος ξεκίνησε με ήττα την προσπάθεια στα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς γνώρισε με σκορ 3-1 από την Αλβανία στα Τίρανα. Η ομάδα είχε καλή απόδοση κατά διαστήματα, όμως οι γνωστές αδυναμίες της στέρησαν την ευκαιρία να εξασφαλίσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο τραυματισμός του Γιωργαλλίδη στο ημίχρονο έπαιξε καθοριστικό ρόλο, καθώς σε δύο φάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Μάστρου δέχθηκε ισάριθμα τέρματα και πλέον η Εθνική κοιτάζει τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με την Ισλανδία στο ΓΣΠ.

Δυστυχώς, η ομάδα δέχθηκε μια εύκολη ήττα απέναντι σε μια ομάδα που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με γκολ του Σαντίγκου στο 36' με κεφαλιά. Η Κύπρος αντέδρασε και ισοφάρισε με γκολ του Λάμπαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η μπάλα παίχθηκε κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όμως η ομάδα στάθηκε άτυχη στο 57' όταν ο Βίλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα.
Ο αγώνας κρίθηκε σε δύο φάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς στο 84' ο Τσάνι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάστρου που έκανε άστοχη έξοδο, ενώ στο 87' ο Μποκτανί με μακρινό δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ

 http://www.ikypros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου