Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΗΛΙΟΥ: Τριήμερη εκδρομή σε «Αλβανία– Οχρίδα»

Τριήμερη εκδρομή σε «Αλβανία– Οχρίδα»
στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου διοργανώνει
το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου.
http://e-volos.gr/images/usrImage2/0918132001348845877.jpgTo Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου μετά από πρόσκληση του Γενικού Προξένου Κορυτσάς, θα συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για την 28η Οκτωβρίου στην Κορυτσά της Αλβανίας.
Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θα παρουσιάσει τον Χορευτικό Όμιλο Άνω Λεχωνίων που θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς.
Θα δοθεί δεξίωση με πηλιορείτικα παραδοσιακά προϊόντα και οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με το μουσικό συγκρότημα «Εννέα όγδοα», το οποίο θα παρουσιάσει ψυχαγωγικό πρόγραμμα με ελληνική μουσική, για την ομογένεια της Αλβανίας.
Παράλληλα, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στην Αλβανία και την Οχρίδα στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2012.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
1η ημέρα: Αργαλαστή- Κορυτσά- Οχρίδα- Μπόγραδετς
Αναχώρηση από Αργαλαστή στις 5 πμ. για Βόλο, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, σύνορα Κρυσταλλοπηγής. Διέλευση, στάση στα καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών και συνεχίζουμε για την Κορυτσά. Επίσκεψη στην εκκλησία της Κορυτσάς και στο παζάρι. Αναχώρηση για Μπόγραδετς, στάση ενδιάμεσα σε εστιατόριο με θέα τη λίμνη, για φαγητό.
Στη συνέχεια, πορεία προς το ξενοδοχείο στο Μπόγραδετς. Ξεκούραση, απογευματινό ελεύθερο.
2η ημέρα: Αναχώρηση μετά το πρωϊνό για Οχρίδα και επιστροφή το μεσημέρι για Μπόγραδετς. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου μαζί με το Προξενείο Κορυτσάς.
3η ημέρα: Μετά το πρωϊνό στο Μπόγραδετς θα γίνει ο γύρος της λίμνης, θα επισκεφθούμε το παζάρι στην Κορυτσά και θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα
Το εισιτήριο για τα μέλη- υποστηρικτές που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, είναι 100 ευρώ και για τα μη μέλη 150 ευρώ.
Στην τιμή περιλαμβάνονται: Η μεταφορά, ταξιδιωτική ασφάλεια, δύο διανυκτερεύσεις με πρωϊνό. Απαραίτητο διαβατήριο ή καινούρια ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες. Δηλώσεις συμμετοχής στον πρόεδρο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Στέργιο Παπαϊωάννου στο τηλ. 6932-222440

 http://www.e-volos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου