Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Αλβανός έχασε επίτηδες γκολ για να μην πληγώσει την χώρα καταγωγής του!


Ο Γκράνιτ Χάκα προέβη σε μια εκπληκτική δήλωση, η οποία βέβαια μπορεί να επισύρει βαρύτατες ποινές, τόσο από την ομοσπονδία της χώρας του, όσο κι από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία! Έχασε επίτηδες γκολ για να μην πληγώσει την χώρα καταγωγής του!Ο 19χρονος διεθνής Ελβετός παραδέχτηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι εσκεμμένα έχασε ένα γκολ, καθώς «αισθάνομαι εντελώς Αλβανός»!

Ο Χάκα, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ στην οποία πήγε φέτος το καλοκαίρι από την Βασιλεία έναντι του ποσού των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ γεννήθηκε στο Κοσσυφοπέδιο, καθώς η οικογένειά του ξεριζώθηκε κατά τη διάρκεια του εμφυλίου της Γιουγκοσλαβίας το 1990. Οι δικοί του μετακόμισαν στην Ελβετία, ωστόσο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει δεθεί με την χώρα, της οποίας τα χρώματα φοράει αγωνιζόμενος, έχοντας μάλιστα πολιτογραφηθεί και Ελβετός.
Με την Αλβανία λοιπόν να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 ο Χάκα βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Αλβάνο κίπερ, ο οποίος του πήρε τη μπάλα άνετα, έπειτα από το κάκιστο κοντρόλ του Ελβετού διεθνή. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χάκα εξήγησε στο «facebook» ότι «για εσάς μπορεί να φαίνομαι προδότης, όμως εγώ αισθάνομαι Αλβανός»!
Παρόλα αυτά ο Χάκα πανηγύρισε μαζί με τον Σακίρι το 1-0 υπέρ των Ελβετών στο 22ο λεπτό... Οι Αλβανοί οπαδοί πάντως, τον αποδοκίμασαν όταν έγινε αλλαγή στο 90+1' του αγώνα...

2 σχόλια: