Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Εφαρμογή της απόφασης της κυβέρνησης, αυξάνονται οι συντάξεις.

Αύξηση των συντάξεων για την πόλη και το χωριό. Όλοι οι συνταξιούχοι μπορούν πλέον να πηγαίνουν σε όλα τα αλβανικά ταχυδρομεία, για να παραλάβουν την πρόσθετη σύνταξη που υποσχέθηκε η κυβέρνηση, σε 4% για την πόλη και  5% για το χωριό.
Αυτή την είδηση ​​επιβεβαίωσε η διευθύντρια του Ινστιτούτου Κοινωνικής Ασφάλειας, Vjollca Braho.
Δήλωσε ότι από την  αύξηση 4% θα επωφεληθούν  και όλοι οι πρώην στρατιωτικοί   συνταξιούχοι καθορισμένη  σύμφωνα με το νόμο 10 142, με ημερομηνία 15.5.2009, επίσης οι ειδικές κατηγορίες πιλοτών, οι ναυτικοί, πρώην υπάλληλοι στρατιωτικών επιχειρήσεων  και οι καθηγητές με τις επικουρικές συντάξεις .
Μεταξύ άλλων, o Braho εξήγησε ότι oi συνταξιούχοι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν άλλα έσοδα  που προσαρμόστηκαν με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου , 150 λεκ ανά μήνα, ως αποζημίωση για τη διαφορά στην τιμή του ψωμιού, 350 λεκ ανά μήνα, ως αποζημίωση για την  ηλεκτρική ενέργεια και 414 lek ανά μήνα για κάθε μέλος της οικογένειας, το οποίο εξαρτάται οικονομικά από τη σύνταξη σύμφωνα με την απόφαση αριθ. 401, με 500 λεκ , σύμφωνα με την απόφαση αριθ. 763 με 760 lek ανά μήνα και 190 lek ανά μήνα, σύμφωνα με την απόφαση αρ. 415 .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου