Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑ ΑNΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΒΟΛΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ



Έξαρση ληστειών και δολοφονιών. Αλλοδαποί εισβολείς στην πατρίδα μας πλέον δολοφονούν αδιακρίτως και χωρίς λόγο απροστάτευτους Έλληνες και Ελληνίδες. Βρισκόμαστε σε πόλεμο, ένα είδος σιχαμερού και απαίσιου πολέμου. Αφού το κράτος δεν κάνει απολύτως τίποτε, είναι αυτονόητο και ηθικότατο να κάνουν οι πολίτες του.


Ανήθικο είναι να αφήνουμε τα απροστάτευτα μέλη της κοινωνίας μας στο έλεος των....

αλλοδαπών κακοποιών.

Ομάδες πολιτικής άμυνας και προστασίας θα πρέπει να οργανωθούν σε κάθε γειτονιά από τους απλούς πολίτες... ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... πρέπει να αντιδράσουμε...


Απάντηση στα πυρά και τις μαχαιριές των αλλοδαπών εισβολέων. Θα τους κάνουμε μόνοι μας να σηκωθούν, τρέχοντας μάλιστα, να φύγουν από την Ελλάδα... και μην ανησυχείτε, η μέγιστη πλειονότητα της αστυνομίας είναι μαζί μας...


Όχι άλλες πια ειδήσεις σαν τις παρακάτω:


"Ακόμη μια δολοφονία Έλληνα από αλλοδαπούς εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ και πιο συγκεκριμένα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών. Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη ένας Βούλγαρος 17 ετών για την δολοφονία στις ενός 72χρονου με στραγγαλισμό στην Κρηνίδα Σερρών στις 13 Φεβρουαρίου.

Ο Βούλγαρος εντοπίσθηκε στις Σέρρες και σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί από τον Ανακριτή Σερρών ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και ληστεία κατά συναυτουργία που είχε τελέσει με συνεργό πάλι Βούλγαρο 23 ετών.
Να υπενθυμίσουμε πως μόνο για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 6 Έλληνες έπεσαν θύματα αλλοδαπών δολοφόνων –με το τελευταίο περιστατικό σήμερα στα Εξαμίλια Κορινθίας- στον ακήρυχτο πόλεμο που διεξάγει ο «πολύ-πολιτισμός» εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.
Τέτοια είναι η ηθική κατάρρευση στη χώρα, που ουδείς δείχνει να ανησυχεί –πλην ελαχίστων- για την τραγική αυτή κατάσταση, ενώ ως συνήθως η αριστερά θεωρεί τα σύμβολα του «πολύ-πολιτισμού» και των αλλοδαπών –όλων ανεξαιρέτως- αναπόσπαστο μέρος της ιδεολογίας της στη νέα τάξη που προετοιμάζει μεθοδικά. Τώρα εάν σφαγιάζονται Έλληνας στην πορεία αυτή, κάποιοι το αποδέχονται ως¨"αναγκαίες παράπλευρες απώλειες".
Γιατί αυτός ο «πολύ (μα πάρα πολύ) πολιτισμός» έχει σκοτώσει τουλάχιστον 1400 Έλληνες τα τελευταία 12 χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ."


 http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/n_3911.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου