Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

O Βαγγέλης Ντούλες ενισχύει τη θέση του ΚΕΑΔ κατά της απόφασης του Συνταγματικού Δικαστηρίου να καταργήσει τον όρο «υπηκοότητα» από το δίκαιο των δημοσίων υπηρεσιών.

Vangjel Dule dhe Vasil Bollano    Από την Κορυτσά, όπου ήταν σε συνάντηση με μέλη του Κόμματος, ο Ντούλες  θεώρησε την απόφαση  αυτή, παράβαση του συντάγματος και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 
Δηλώνοντας ότι η νομική μάχη δεν έχει τελειώσει, ο επικεφαλής του ΚΕΑΔ εκφράστηκε για το θέμα  αυτό, να προσφύγει  στο Δικαστήριο του Στρασβούργου.. Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ επανέλαβε ότι η διαδικασία της απογραφής έχει αποτύχει.  
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Πρόεδρος της "Ομόνοιας" Βασίλης Μπολάνος.. 2 ώρες μετά την εκδήλωση του Βαγγέλη Νούλε, κατά τη διάρκεια συνάντησης με το παράρτημα από την πόλη της Κορυτσάς, ο Μπολάνος, δήλωσε ότι το 2012 η «Ομόνοια» θα πραγματοποιήσει την καταγραφή της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.  Σύμφωνα με τα κόμματα και οργανώσεις που υποστηρίζουν την ελληνική μειονότητα, ο αριθμός των μειονοτήτων στην Αλβανία είναι υψηλότερη από εκείνον που έχουν δηλωθεί επισήμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου