Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!



Χρόνια τώρα παρατηρούμε στην ατμόσφαιρα επί καθημερινής βάσεως τους αεροψεκασμούς που γίνονται από αεροπλάνα αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προελεύσεως και όλοι αναρωτιούνται σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί αυτοί και από ποιον πραγματοποιούνται.

Το μυστήριο λύθηκε από την πρόσφατη συντριβή αεροπλάνου στην Αμερικανική Ναυτική βάση στη Σάντα Μόνικα που έφερε........
χημικά για αεροψεκασμούς άγνωστης συνθέσεως που στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζουν.

Το εν λόγω αεροπλάνο γλίστρησε εκτός αεροδρομίου και πήρε φωτιά σχηματίζοντας μια λίμνη που έμοιαζε ασημένια και δεν κάηκε, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς όπως ισχυρίζονται πολλοί ειδικοί.

Οι αεροψεκασμοί που γίνονται κατά χρονικά διαστήματα στην ατμόσφαιρα της Χώρας μας και όχι μόνο αποβλέπουν όπως μας γνωρίζουν οι Σύμμαχοι μας να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα την ψυχολογία και γενικά την υγεία των αεροψεκασμένων περιοχών. Η συντριβή του αεροπλάνου στην Ναυτική βάση της Σάντα Μόνικα που έφερε τα χημικά δεν μας λύνει το μυστήριο για ποιο λόγο μας δημιουργούν τους αεροψεκασμούς. Η έμπειρη εξειδικευμένη επιστήμονας Ρόζαλιντ Πήτερσον που έκανε εκτεταμένες έρευνες για τους αεροψεκασμούς που ψεκάζουν αυθαίρετα χώρες χωρίς τη συναίνεση των πολιτών παρουσίασε το θέμα σε ειδικό ντοκιμαντέρ αναλυτικά με πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Τα πειράματα ποικίλουν όπως και τα χημικά και τα σωματίδια στην ατμόσφαιρα.

Η όψη του ουρανού αλλάζει σημαντικά στις μέρες μας εν σχέσει με την δεκαετία του 70. Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και φυτών που προέρχονται από τους αεροψεκασμούς, αυτών των ειδικών αεροπλάνων.
Η 3ΔΑΕ, η εταιρεία που αναλαμβάνει και εκτελεί τους αεροψεκασμούς εκπονεί τέτοια προγράμματα (μετατροπής καιρού) χρησιμοποιώντας την μέθοδο άμεσης διεισδύσεως με ιωδιούχο άργυρο και ξηρό πάγο από αεροσκάφη που στοχεύουν την περιοχή και τον σωστό χρόνο ώστε να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα..



Μέσα σ’ αυτό το κλίμα οι αεροψεκασμοί αποτελούν για την Ελλάδα ένα μέσο που φαντάζει ως επιβολή ποινής από τους μεγάλους Συμμάχους μας που μας μεταχειρίζονται ως πολίτες κατωτέρας τάξεως και οι αρμόδιοι της Κυβερνήσεως ας μας απαντήσουν υπεύθυνα σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί που γίνονται με απόλυτη μυστικότητα και σε υψόμετρο 37 χιλ. ποδών. Αλλοι επιστήμονες μας ειδοποιούν ότι οι αεροψεκασμοί αποτελούν μέρος της Παγκοσμιοποιήσεως και την απαρχήν μειώσεως της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες οι αεροψεκασμοί στην ατμόσφαιρα αποτελούν ανησυχία για τους πολίτες που βλέπουν τα αεροπλάνα αυτά ν’ αφήνουν τα δηλητηριώδη αυτά προγράμματα μετατροπής του καιρού όπως μας γνωρίζει η 3ΔΑΕ που τα πραγματοποιεί
.

4 σχόλια:

  1. GIA KSEKAMA MAS EXOUN OLOI TOUS.MAS PSEKAZOUN GIA NA MAS PETHANOUN XVRIS NA TO PAROME EIDHSH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδώ στην Ελλάδα τα αεροπλάνα που ψεκάζουν τον ουρανό της Αθήνας σηκώνονται από την τανάγρα απ το στρατιωτικό αεροδρόμιο.εκεί αν δεν κάνω λάθος είναι Αμερικάνικη βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οντως εχετε δικαιο,το εχω παρατηρησει πολλες φορες στην αθηνα,λεγεται οτι δοκιμαζουν καποιους ιους ,για να δουν πως αντιδρουν οι οργανισμοι μας σε καποια καινουργια αντιβιοτικα ,γινετα σε διαφορες περιοχες του πλανητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά κατά καιρούς ακούω διάφορες θεωρίες πάνω σε αυτό.

    1) Δοκιμές σχετικά με ιούς και ασθένειες. Ψεκάζουν "κάτι" για να δουν πως αντιδρά ο οργανισμός μας. Η ερώτηση μου είναι: Μας ρώτησε εμάς κανένας αν θέλουμε να είμαστε μαζικώς πειραματόζωα? Πάντως εγώ δεν έχω την διάθεση να αρρωσταίνω τακτικά προκειμένου να κάνουν "κάποιοι" πειράματα...

    2) Δοκιμές σχετικά με την ατμόσφαιρα, την μόλυνση και το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
    Αυτά όμως τα χημικά που χρησιμοποιούν προκειμένου να περιορίσουν την μόλυνση ή την αύξηση της θερμοκρασίας, τί επιπτώσεις έχουν στην υγεία μας? σε εμάς που τα αναπνέουμε? δεν υπάρχει άλλη λύση προκειμένου να περιορίσουμε το φαινόμενο από το να καταφεύγουμε στην "πρόχειρη λύση" - να σκεπάζουμε τον ήλιο με τεχνητά σύννεφα??

    3)Την πιο αστεία θεωρία σχετικά με αυτό, την άκουσα στο ράδιο, σε γνωστή εκπομπή. Είπανε πως είναι από τα καυσαέρια των αεροπλάνων που ψύχονται στα ανώτερα στρώμματα της ατμόσφαιρας και δημιουργούν αυτά τα σύνεφα...!!!! Και εγώ ρωτάω γιατί δεν παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο σε ΟΛΑ τα αεροπλάνα, πολεμικά και πολιτικά? Και γιατί οι τροχιές τους έχουν περίεργα σχήματα που δεν έχουν σχέση με τα αεροδρόμιά μας? Γιατί τα σύννεφα αυτά έχουν διάρκεια ζωής αρκετών ωρών?

    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ακόμα δεν έχω ακούσει τίποτα στην τηλεόραση σχετικά με το θέμα αυτό. Σαν να μην ενδιαφέρεται κανείς για αυτό το ζήτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή