Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ακατέργαστη κάνναβη 8 κιλών και 504 γραμμαρίων. «Αδέσποτα» ναρκωτικά βρέθηκαν στην Καστοριά

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Καστοριάς πήγαν στο «ραντεβού» πριν από τους παραλήπτες του μεγάλου φορτίου ναρκωτικών που είχαν κρύψει σε δασική περιοχή τα κυκλώματα εισαγωγής χασίς από την Αλβανία! Φαίνεται, όμως, πως και οι συνεργοί αντιλήφθηκαν ότι είχαν στήσει ενέδρα και απέφυγαν να εμφανιστούν.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έκαναν περιπολία στο δάσος έξω από την περιοχή Πολυκέρασο της Καστοριάς, εντόπισαν τυχαία έναν ταξιδιωτικό σάκο, ο οποίος περιείχε εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη αλβανικής προέλευσης, συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 504 γραμμαρίων. Τα έθεσαν υπό παρακολούθηση, αλλά οι παραλήπτες δεν εμφανίστηκαν και έτσι τα κατέσχεσαν και τα μετέφεραν στην Δίωξη Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς που διενεργεί την προανάκριση.

Η διακίνηση ναρκωτικών δεν ήταν το μοναδικό παράπτωμα ενός 59χρονου που συνελήφθη στο Εμπόριο της Κοζάνης. Είχε στήσει και έναν ολόκληρο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό χωρίς την απαιτούμενη άδεια, παραβιάζοντας έτσι το νόμο περί ιδιωτικής τηλεόρασης και τοπικής ραδιοφωνίας! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας που έκαναν έφοδο στο σπίτι του, κατέσχεσαν την ηλεκτρονική εγκατάσταση, αλλά και ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 52 γραμμαρίων.
/
www.protothema.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου