Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Θα μετέφερε κλεμμένο Cayenne στην Αλβανία



  Στην δράση διεθνούς κυκλώματος  που κλέβει πολυτελή αυτοκίνητα  από την Ελλάδα και τα προωθεί  στην Αλβανία, αποδίδει η Αστυνομία  την ξέφρενη καταδίωξη ενός κλεμμένου Porsche Cayenne στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας.










Το αυτοκίνητο βρέθηκε τελικά στα χέρια των αστυνομικών, όχι όμως και ο οδηγός του που θα μπορούσε να δώσει πολύτιμες πληροφορίες.

Οι άνδρες του Α' Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Φιλιατών θεώρησαν ύποπτο το πολυτελές Cayenne όταν το εντόπισαν να κατευθύνεται προς τα ελληνοαλβανικά σύνορα και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Όμως, ο οδηγός του πάτησε γκάζι κι έτσι ξεκίνησε «τρελή» καταδίωξη, η οποία πήρε τέλος στην Λωρίδα Σαγιάδας όπου το πολυτελές όχημα ακινητοποιήθηκε από λάστιχο.
Ώσπου να φτάσουν οι συνοριακοί φρουροί, ωστόσο, ο πιθανότατα αλβανικής καταγωγής οδηγός κατάφερε να κρυφτεί σε μια θαμνώδη περιοχή και να περάσει πεζός τα σύνορα. Πάντως, οι αλβανικές αρχές ενημερώθηκαν για την καταδίωξη, ώστε να προσπαθήσουν να τον εντοπίσουν. Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγα μέτρα από τα σύνορα και διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου