Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Σολωμός Σολωμού ΑΘΑΝΑΤΟΣ


http://www.elkosmos.gr/images/stories/_fotos-2011/solomos1.jpg

Πέρασαν 15 χρόνια από την ηρωική θυσία του 26χρονου ΕΛΛΗΝΑ ήρωα Σολωμού Σολωμού, που έπεσε υπέρ πίστεως και πατρίδος. 14 Αυγούστου 1996…

 Το παλικάρι από το Παραλίμνι, δολοφονήθηκε από τους Τούρκους εισβολείς, με μια σφαίρα στο λαιμό, όταν προσπάθησε να κατεβάσει την τουρκική σημαία από τον ιστό, στη νεκρή ζώνη. Ήταν μαζί με άλλους Έλληνες, που είχαν πάει στο οδόφραγμα της Δερύνειας, για να αποθέσουν λουλούδια στο σημείο όπου δολοφονήθηκε από τους πραιτοριανούς του παρακράτους, ο Τάσος Ισαάκ (εκείνη την ημέρα, την 14η Αυγούστου 1996, έγινε η κηδεία του).

Ένας εκ των δολοφόνων του Σολωμού, είναι ο Τούρκος έποικος Kενάν Aκίν, «υπουργός» τότε του ψευδοκράτους, πράκτορας της ΜΙΤ.

 Ο Τούρκος εγκληματίας, αργά ή γρήγορα, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ και τους ανθρώπους του. ΟΣΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ 

ΤΟΥΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ


1 σχόλιο:

  1. ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ διαβολεμενη φαρα.σκοτωσατε εναν ανυπερασπιστο ανθρωπο, επειδη ειχατε οπλα στα χερια σας.αυτο κι ενα μικρο παιδακι θα μπορουσε να το καμει.δεν δειχνετε αντρες με αυτο τον τροπο, αλλα ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή