Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ντούλες:"Έχουμε αρχές και στόχους, θέσεις και ατζέντα που ειναι υπεράνω όλων". ΒΙΝΤΕΟ

http://www.deropoli.com/wp-content/uploads/2013/05/ntoules2.jpgΟι ΚΕΑΔ-ιτες μετά την ομιλία του ηγέτη τους στους Αγίους Σαράντα, νιώθουν σαν να ξαναζωντάνεψε ο Χότζας για τους Κομμουνιστές. Μέσα από το φόβο που τους διακατέχει τις τελευταίες μέρες με τον κόσμο να αλλάζει πλεύση στηρίζοντας το νέο ελληνικό Κόμμα ΕΕΜΜ - MEGA προσπάθησαν να δείξουν ότι μόνο αυτός μπορεί να τους ξελασπώσει και θεώρησαν την ομιλία του ως βάλσαμο.
Μια ομιλία που αν κάποιος την ακούσει προσεχτικά θα πειστεί ότι ο Ντούλες αναπαύεται στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του.

Μίλησε για την απογραφή κι ότι "πάνε να αμφισβητήσουν την ύπαρξή μας, το είναι μας, σε καιρούς δημοκρατίας, υποτιθέμενης ελευθερίας και δημοκρατικών διαδικασιών, εμείς   είμαστε λιγότεροι απ' ότι σε καταστάσεις ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Πως μπορούμε να ανεχθούμε τέτοιον εμπαιγμό, τέτοια επικίνδυνα παιγνίδια εις βάρος της ύπαρξής μας;"
Ποιος φταίει γι' αυτό κ. Ντούλε;;;Και τι κάνατε;;;Που είναι άραγε αυτή η πολυδιαφημιζόμενη απογραφή της ΟΜΟΝΟΙΑς που θα ήταν έτοιμη τα Χριστούγεννα;;;
"Αμφισβητούν τις περιουσίες μας"-  είπε ο ηγέτης, αλλά δεν μίλησε έστω για μια προσπάθεια που έκανε να λύσει αυτό το μεγάλο πρόβλημα.
"Δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τον εγωισμό, τη  μικροψυχία, να στηρίξουμε μικροσυμφέροντα.."
 Αλήθεια σε ποιος αναφερότανε,ο ταπεινόφρωνας ο μεγαλόψυχος Ντούλες;
" Όσα κι αν είναι τα λάθη της ΟΜΟΝΟΙΑς, όσες κι αν ειναι οι παραλείψεις του ΚΕΑΔ πρέπει όλοι σας να στηρίξετε ΚΕΑΔ - ΟΜΟΝΟΙΑ, ΝΤΟΥΛΕ - ΜΠΟΛΑΝΟ."
Είναι πολλές και οι παραλείψεις του ΚΕΑΔ, και τα λάθη της ΟΜΟΝΟΙΑς κι εσείς το γνωρίζετε αυτό πολύ καλά κ. Ντούλε. Με τι θάρρος και θράσος έρχεστε και ζητάτε ξανά την ψήφο αυτού του λαού για τον οποίο δεν έχετε προσφέρει τίποτα;

Μίλησε για τη συμμαχία, γιατί " ο εκλογικός νόμος ποινικοποιεί τα μικρά κόμματα και θέλει να τα εξαφανίσει απο το πολιτικό σκηνικό, γι αυτό βρήκαμε τον τρόπο και μπήκαμε σε μια συμμαχία που θα έχουμε λόγο και να προωθήσουμε τη δικιά μας πολιτική ατζέντα".
Εσείς δεν ήσασταν κ. Ντούλε που κάνατε το παν να εξαφανίσετε το ΕΕΜΜ - MEGA, που δεν θέλατε τη συμμαχία Ελλήνων, αλλά ούτε τη συμμαχία του ΕΕΜΜ- MEGA με το κόμμα που τώρα είστε σε συνασπισμό;
Ποιος μπορεί πλέον να σας πιστέψει;  Το "έχουμε αρχές και στόχους, θέσεις και ατζέντα που είναι υπεράνω όλων" είναι ένα παραμύθι που μπαγιάτασε και δεν θα το" φάει" κανένας.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε και να ακούσετε την
ΟΜΙΛΙΑ ΝΤΟΥΛΕ

4 σχόλια:

  1. oso exeis tous xafiedes agapite baggeli na se xeirokrotoun katw apo tin tribuna san ton enver hoxha mi fovasai tipota. esy tha bgaineis kai o topos tha boyliazei apo sena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σκοπι στα κολομερια θα παρεις αυτη τη φορα στην Αυλωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φυσικά και έχουν αρχές και στόχους, θέσεις και ατζέντα που είναι υπεράνω όλων, σιγά μην ήταν όλων. Αυτά τα έχουν για να εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα δεν τα έχουν για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η γκόμενα ποια είναι; (το μοναδικό ενδιαφέρον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή