Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

ΑΛΒΑΝΙΑ:ΕΚΛΑΨΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ΝΕΑΡΗ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ «ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΒΙΝΤΕΟ

CaGUGUMGUOMGUMΣτο τζαμί Preza στα Τίρανα της Αλβανίας αναλύθηκε σε δάκρυα ο Recep Tayyip Erdogan και η γυναίκα του κατά τα εγκαίνια της επαναλειτουργίας του παλιού αυτού τζαμιού.

Ο « μετριοπαθής » Ερντογάν όπως είθισται να αποκαλείται σε εισαγωγικά πολλές φορές βούρκωσε και πήρε μαντήλια και σκούπισε τα μάτια του που έτρεχαν βρύσες όταν μια νεαρή μαντηλοφορούσα αλβανίδα απήγγειλε από σκηνής ένα ποίημα ύμνο εγκώμιο στον Τούρκο πρόεδρο.

CaGUGUGMU
CUGGMGMGMΤην κορδέλα έκοψε η σύζυγός του η Emine Erdogan και αφού προηγήθηκε λόγος του αντιπροέδρου Numan Freed.Παραβρέθηκε ο μουφτής των Τιράνων Ulli Gurra.
HHHHHH
Το τζαμί της  Preza βρίσκεται στον ομώνυμο συνοικισμό  Preza σε αρχαιολογικό χώρο στο εσωτερικό του κάστρου. Οικοδομήθηκε την οθωμανική περίοδο το  1547 .
To ποίημα που συγκίνησε τον Ερντογάν βρίθει θρησκευτικών αναφορών με Αλλάχ και πολεμιστές του τζιχάντ καθώς και εκθειαστικές αναφορές του τούρκου προέδρου όπως αυτή :
CYGGIYUGIYUGYUI
“Είστε το καμάρι όλου του ισλαμικού κόσμου πρόεδρέ μας,καπετάνιε μας Reccep Tayyip Erdogan »  (GazetaExpress ensonhaber 14.5.2015)
CaYFLYFGYGI
dimpenews.com

4 σχόλια:

  1. μπραβο στους τουρκους υποστηριζουν ολα αυτα τα χρονια με καθε τροπο τους αδελφους τους αλβανους μουσουλμανους οχι σαν η (ψωρο)ελλαδαρα που αφησε στην μοιρα τους, τους Ελληνες της Βορειου Ηπειρου με το ζορι να μας δωσουν ενα παλιοχαρτο ισα για να μπορουμε να κυκλοφορουμε σε τουτο το γκαλντεριμοτοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χριστιανοι και μουσουλμανοι την ξεκλερησαν και την εκαναν σμπαραλια αυτη τη χωρα οι μονοι που την νοικοκυρεψαν ηταν οι Κομουνιστες με τον Ενβερ Χοτζα.Αλλα τα τελευταια χρονια που λειπει ο νοικοκυρης ο καθε Αλβανος απατεωνας,οι Ελληνες νεοναζιστες οι Τουρκοι νεοκεμαλιστες και διαφοροι αραβοισλαμιστες και ο καθε μασκαρας εσωτερικου και εξωτερικου να κανει οτι θελει ανενοχλητος σε αυτη τη χωρα και να βγαζουν οποτε θελουν το δηλητηριο του φανατισμου στο λαο


    KUJE MO XHAXHI ENVER ΤΕ VARJE TE GJITH KETA PALIOKULAKET DHE MASKAREJNTE QE NA BEREN JETEN TE ZI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. jeten te zeze ,i pa shkolluar.
    Εγω θα γραψω κατι αλλο,αυτο που εκανε τοσο πολυ εντυπωση.Σε αγωνα εθνικης Αλβανιας και σε αγωνα Παρτιζανι- Τιρανα και τωρα με τον Ερντογκαν.Η ισλαμικη πιστη των αλβανων.Δεν περιμενα οτι ειμαι τοσο ακραιει.Σε καλο να τους βγει.Τους εχω ζησει πολλα χρονια,αλλα αυτο που ειδα ,δεν το πιστευα.Παιχτης εθνικης και ομαδας ,αλβανος ,με τον κωλο πανω και το κεφαλι στο χορτο.Δεν το πιστευα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα νεα β.η,αι γαμηθητε.μου τα πρηξατε με το ρομποτ σας,ασε που μου βγαζει ιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή