Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ο συνταξιούχος Χ.Λ. από το Βούρκο αποδοκίμασε τον Σαμαρά στη Βασ. Σοφίας! video

Αυτός είναι ο συνταξιούχος που αποδοκίμασε τον Σαμαρά στη Βασ. Σοφίας!Πάγωσαν τα χαμόγελα του πρωθυπουργού λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της τελετής ορκωμοσίας, αφού όντας καθ’ οδόν για τη Βουλή και τη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου τα άκουσε από έναν ηλικιωμένο Β/Ηπειρώτη συνταξιούχο.

« Ο Βορειοηπειρώτικος ελληνισμός έσωσε τα Γιάννενα από τους Τούρκους και με 3.500 ένσημα μας φτάσατε τη σύνταξη στα 200€» είπε ο ηλικιωμένος απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και όπως ήταν αναμενόμενο οι άνδρες ασφαλείας του κ. Σαμαρά τον απομάκρυναν.

http://www.kontranews.gr/koinonia/item/8160-aytos-syntaxsiouxos-samaras


ΒΙΝΤΕΟ-Ο ηλικιωμένος που παραπονέθηκε στον Σαμαρά για τη σύνταξη

Το παράπονο ενός ηλικιωμένου άκουσε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, την ώρα που περπατούσε με τα νέα μέλη της κυβέρνησης από το Προεδρικό Μέγαρο στη Βουλή.
Ένας συνταξιούχος ομογενής από την Αλβανία πλησίασε τον Πρωθυπουργό, του κράτησε το χέρι και του είπε: «Είναι αμαρτία να μου κόβετε την μικρή σύνταξη που παίρνω».
Ο Αντώνης Σαμαράς αγκάλιασε τον ηλικιωμένο και του απάντησε: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε». Στη συνέχεια τον φίλησε στο μάγουλο και προχώρησε προς τη Βουλή.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηλικιωμένου


enikos.gr

8 σχόλια:

  1. Και δεν είναι κάποιος τυχαίος. Είναι ο ανιψιός του Θύμιου Λιώλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνεις λάθος εγγόνι του Θρύλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσεις δεν προβαλλατε το Λευτερη Δημητριου ως. γνησιο εκπροσωπο των β/η;ο Σαμαρας αποδεικνυεται κατωτερος των περιστασεων!!Ειστε κολακες και ψευτες...μην το σβησεις οπως πριν τις εκλογες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια και λεει ο προηγουμενος φιλος για τον δημητριου να ρωτησω αν οι 32000 σταυροι ηταν ολοι απο β/η.ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσοι βλακες απο μας.λιγη σκεψη πατριωτες μου.ευσημα στο βιαστη σου δε δεινεις ποτε.τελεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ta ipe olla mbravo ston hristo !!!!palikari!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Kicos millai qe jq tin jineka tu pu eperne apiria qe tis tin kopsan,Pos ekzijite pu poles caushotises ,apo tin idhja SINGJENJA qe me tin idhja noso,epernan afto to epidhoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο του ας παραδειγματειστουμε και εμεις οι αλλοι απο τον Λεβεντογερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DEN LIPAME KATHOLOY ......TA GERONTAKIA ....OTAN PISTEYOYN TOSO EYKOLA TA PSEFTIKA TA LOGIA TOY ANTONAKI KAI PANE KAI TON PSIFIZOYN ....KAI AMESOS META GKRINIAZOUN ....E..DEN MPORV NA TOYS LIPAME. OLLA EXOUN TO TIMIMA TOYS ...KAI H ILITHIOTHTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή