Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ευρωπαϊκή ψήφο ζήτησαν Τζαβέλα - Δημητρίου

2243923394.jpgΨήφο με ευρωπαϊκή συνείδηση ζήτησαν από τα Γιάννενα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Νίκη Τζαβέλα και Λευτέρης Δημητρίου, οι οποίοι το απόγευμα της Παρασκευής μίλησαν σε πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Olympic.
Χωρίς να παραγνωρίζουν τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει η ψήφος των πολιτών στις ευρωεκλογές, σημείωσαν πως οι πολίτες δεν πρέπει να ψηφίσουν λες και πρόκειται για εθνικές εκλογές, αλλά να επιλέξουν κόμματα και πρόσωπα που θα εγγυηθούν το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας και θα υπερασπιστούν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό τοπίο.


«Χρειάζεται μια ισχυρή ελληνική ομάδα σε μια νέα Ευρώπη και η επόμενη πενταετία είναι καθοριστική. Η Ευρώπη είναι επώδυνη, αλλά είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Εγγυόμαστε πως θα την κάνουμε πολύ καλύτερη από αυτή που γνωρίσαμε μέχρι τώρα», ανέφερε η κα. Τζαβέλα.
«Το διακύβευμα είναι αν οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο ή θα πάνε χαμένες», τόνισε από την πλευρά του ο Λευτέρης Δημητρίου και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες. Παράλληλα, κάλεσε τους Ηπειρώτες να τον ψηφίσουν, δεσμευόμενος πως ο ίδιος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να είναι η επόμενη μέρα η μέρα της Ηπείρου και καλώντας σε μια συλλογική προσπάθεια για να βοηθήσουμε τον τόπο μας.

1 σχόλιο:

  1. Nα ειναι σιγουροι οτι θα παρουν το τριτο και το μεγαλυτερο απο ολους εμας τους (ευρω)πεους ετσι οπως μας καταντησε το κομμα τους.Ψηφος στη νεα δημο(φαυλο)κρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή