Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Κυπαρισσία: Σπείρα Αλβανών τρομοκρατούσε μικροπωλητές

Φωτογραφία για Γαργαλιάνοι: Απείλησαν με περίστροφο μικροπωλητή στο πανηγύρι!Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε μια ομάδα τριών Αλβανών «νταήδων» που είχαν προκαλέσει αναστάτωση στους μικροπωλητές στην εμποροπανήγυρη των Γαργαλιάνων προκαλώντας, κλέβοντας και απειλώντας με όπλο. Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, είχαν παρελθόν στις παρανομίες.


Οι Αλβανοί είχαν ξεκινήσει τα επεισόδια το βράδυ της Παρασκευής προκαλώντας τους επιχειρηματίες που είχαν στήσει πάγκους στο παζάρι και συνέχισαν αργά το βράδυ, την ώρα που πολλές παράγκες ήταν κλειστές. Τότε, έκαναν επιδρομή σε έναν πάγκο και άρπαξαν όσα φούτερ και φόρμες βρήκαν. Ήταν, μάλιστα, τόσο το θράσος τους, που επέστρεψαν τη νύχτα του Σαββάτου και ζητούσαν επίμονα από τον μικροπωλητή να τους… αλλάξει τα κλεμμένα ρούχα γιατί ήταν μικρά!

Εκείνος αρνήθηκε και ένας από τους Αλβανούς τον απείλησε με όπλο! Όμως, στη συνέχεια φοβήθηκαν καθώς κινήθηκαν εναντίον τους μέλη του Σωματείου Μικροπωλητών και τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Γαργαλιάνων και της Ο.Π.Κ.Ε. κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν μετά από ανθρωποκυνηγητό. Στα σπίτια τους κατασχέθηκαν ένα 38αρι περίστροφο, κλεμμένα dvd-player και χρυσαφικά και ποσότητες ινδικής κάνναβης.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος των τριών Αλβανών εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ληστείες και κλοπές που έγιναν στην Λαμία, ενώ δυο από αυτούς βρίσκονταν παράνομα στη χώρα. Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες για κλοπή, απειλή και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ θα εκτελεστούν και τα εντάλματα σύλληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου