Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ο Έπαρχος κ. Νταλιάνης περίμενε τον Έντι Ράμα στη Λιβαδειά. ΦΩΤΟ


Ο Έντι Ράμα σχολιάζοντας το άλμπουμ του από τη Λιβαδειά γράφει: Στη Λιβαδειά, ανάμεσα σε ανθρώπους χωρίς κράτος.

18 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΤΣΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΓ ΚΟΖΜΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΗΜΕΝΕ ΤΟΝ ΣΑΛΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑ.ΚΑΤΙ ΓΥΝΕΤΕ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ore batzari tis Livadias pos toys mazepse etsi ston kyklo les kai toys evales sto kardari. Ti toys perases toys voreiohphrwtes provata na toys pas opoy esy thes;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπερίσα τουλάχηστον εγκαινίασε και ένα δρόμο, τούτος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να πολέμα την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτός ακύρωσε την ΑΟΖ με την Αλβανία. Αυτός κατέβασε τον Γκόρο στην Χειμάρα. Αυτός ενδιαφέρεται πραγματικά για το Τσάμικο. Να τον χαίρεστε πουλημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός με την κόκκινη σημαία ήταν ο Τσάμης συντάκτης της Αυτόνομη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε ποσο μαλακεσ ειμασται ρε πουστι μου,τη δουλεια εχομαι εμεισ με αυτουσ τουσ τουρκοσπορουσ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. h zozefina topali ston logo poy ebgale sthn athina kai enw anaferthike se kapoia fash stoys psifoforoys toy komatos tis stis eperxomenes ekloges kathos kai tis polhs katagoghs toys (ksexase) na anaferei kai na eyxaristisei toys psifoforoys apo delbino agioys saranta tepeleni... (dhladh olh thn notia albania) enw anefere olh thn boreia (den ksexase oute ena boyno)! katalabainetai loipon oti oyte kan gramenoys den mas exei (an mas eixe estw gammenoys, tha mas anefere toylaxiston)! katalabainetai epishs poioi einai poylhmenoi.. ektos an hsaste malokides oi pio panw opote exete dikio na ton ypostirizete kai zhtw sygnwmh!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε η Γιοζεφίνα δεν τα γνωρίζει τα μέρη αυτά γιατί το δημοκρατικό κόμμα δεν έμπαινε ποτέ στα χωράφια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Άφηνε τους δεξιούς να ψηφίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όταν είδαν πως ο Ντούλες τα παζάρεψε όλα με τους σοσιαλιστές άρχισαν κι αυτοί να ζητούν το μερίδιό τους στη μειονότητα. Δεν είναι θέμα βόρειων και νότιων εξάλλου μπες σε κανένα σαιτ και δες πόσα κονδύλια έχει στείλει το κόμμα της και πόσα του Εντι Ράμα στη μειονότητα, έτσι μετράται η αγάπη.

      Διαγραφή
  7. are orinia brioeyphrotesssssssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα μου παιδια ηρεμηστε ολοι με τις παπαριε που λεει ο καθενας σας!πρωτον απολα γιατι ειναι ορνια οποιος ειναι με το Ps?δεν συμφερει τους λειβαδιωτες να ειναι με τους νικητες τον εκλογων?το να εισαι με τον νικητη σημαινει οτι μπορεις να εχεις περισοτερα κονδυλια για τον τοπο σου απο τον κρατικο προυπολογισμο!απλη λογικη ειναι!τωρα οποιος πιστευει οτι η βορειος ηπειρως θα γινει παλι ελληνικη κτλ και να ψηφιζουμε μονο κεαδ και την νεα μαλακια το μεγκα για το ελληνικο συμεφερον ας ξυπνησει επιτελους!ο καθενας μπανει στην πολιτικη για το προσωικο του συμφερον και τιποτα αλλο!αυτοι που νοιαζονται για τους συνανθρωπους τους εκτος απο μαμα τερεζα και γκαντι ειναι πολλοι λιγοι και σιγουρα δεν ειναι στην βορειο ηπειρο!και κανενας δεν λεει βεβαια οτι ο ραμα ειναι κατι ιδιαιτερο η κλαυτερος απο τους αλλους!ανθρωπος που τον κερει προσωπικα τον χαρακτηριζει σαν ψυχοπαθη και δεν αποκλειεται να ειναι!!το θεμα ειναι να τα εχεις καλα με αυτον που θα παρει την εξουσια μπας και γινει κανενα εργο για τον τοπο και ειδικα στα χωρια μας που τα εχουν τοσο αναγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακριβός τα χωριά μας που το έχουν τόσο ανάγκη. Γιατί το χωριό του Ντούλε έχει ξεφύγει απ αυτό στάδιο και βαδίζουν προς τον πολιτισμό με γοργά βήματα. Και ξέρεις γιατί προχορίσανε, γιατί διόξανε τον Ντούλε νωρίς τον στήλανε στους χαμένους τους Βουρκάριδες. Παραδόσανε την Δερόπολη σε ικανά παλικάρια και να το αποτέλεσμα. Συμπέρασμα όσο ψηφίζεις Ντούλε = Κατάντια μόνο ξεπουλήματα και αλαξοκολίες με τις Αλβανικές κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί το Ζερι ι Δροπουλιτ λέει πως τον Μπερίσια δεν έπρεπε να τον υποδεχτούν στην Κοσσιοβίτσα που εγκαινίασε και δρόμο και το σύντροφο 'Εντι τον υποδέχτηκε ο Έπαρχός του Νταλιάνης που ακύρωσε την ΑΟΖ.
    Γιατί με όποιον πάει ο Ντούλες και η κλίκα είναι φίλος και οι άλλοι εχθροί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε 10:36 μμ, τώρα θυμήθηκες εσύ να πεις στους λειβαδιώτες να παν με τους νικητές των εκλογών για να πάρουν κονδύλια από την κυβέρνηση; Τότε, γιατί δεν πήγαμε με το Μπερίσια το 2009; Και γιατί δεν πάμε ξανά τώρα, που κατά τα φαινόμενα, θα είναι ο νικητής των εκλογών; Αλλά είσαι ένα κομμούνι, που δεν βλέπεις πέρα από τη μύτη. Δε βλέπεις που ο Ηρώδης κατέβασε το κεφάλι; Κάτι ξέρει αυτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι μόνοι έλληνες που διακρένω στις φωτογραφίες από τη Λειβαδιά είναι εκεί στην πρώτη γραμμή με το Ράμα. Είναι ο Ηρώδης, η Λουίζα και ο Ανδρέας. Ο Ντούλες αυτή τη φορά απέιχε για να μη πέσει πάνω στο Μάρτο και τον αποκαλέσει προδότη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς αγαπητό Κ.Διαχειριστη,
    Κατά καιρούς βλέπω οτι μου κάνετε ξεχωριστή τιμή και κατα περίεργη συμπτωση με ιδιαιτερο μενος. Στο δημοσιευμα σας "Ο Έπαρχος κ. Νταλιάνης περίμενε τον Έντι Ράμα στη Λιβαδειά"....μονο μια απαντηση μπορω να δωσω...
    Ο τοπικος αρχοντας μιας επαρχιας εχει την υποχρεωση να υποδεχεται και να καλωσοριζει τοσο τον Πρωθυπουργο της χωρας οσο και τον αρχηγο της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης, ειδικοτερα σε προεκλογικες συγκεντρωσεις γιατι τους δινεται η ευκαιρια δημοσιως να δεσμευει τους παραπανω για τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι κατοικοι της επαρχιας μας. Παρακολουθω συχνα την σελιδα σας και θα ηταν χαρα μου αν εχετε διαφορες αποριες η αν θελετε να σας στειλω δελτιο τυπου για οτι αφορα την Επαρχια μας, ειμαστε στην διαθεση σας να σας διευκολυνουμε ωστε να ενημερωνεστε οσο τον δυνατο καλυτερα.
    Είναι ισως η πρωτη φορα και η τελευταια που παρεμβαινω και δεν το εκανα για να απολογηθω διοτι δεν το εχω αναγκη. Ο Επαρχος Λιβαδειας ειναι 2 φορες εκλεγμενος απο τον λαο Ο Επαρχος Λιβαδειας ειναι 2 φορες εκλεγμενος απο τον λαο με ποσοστο 70% και μονο σε αυτους εχει την υποχρεωση να απολογηθει και να δωσει λογο και να ειναι αφοσιωμενος στα προβληματα των κατοικων του.
    Με ιδιαιτερη τιμη Ηρωδης Νταλιανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Ρόδη βάλε και κανέναν τόνο στις λέξεις όχι μόνο σταυρούς στο Ντούλε...

      Διαγραφή
  14. Αγαπητέ κ. έπαρχε, δεν χρειάζεται να απολογήστε σε ΜΑς.Αν κάτι σας πείραξε από τις φωτογραφίες απευθυνθείτε στο φωτογράφο του έντι Ράμα και στον ίδιο τον αρχηγό του ΣΚ που τις ανάρτησε στο δικό του τοίχο στο fb.
    Όσο για τα δελτία τύπου είναι ευπρόσδεκτα από το ιστολόγιό μας προς δημοσίευση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Vre ton Eparxo ti vlakeies ma leei....
    ... Ο τοπικος αρχοντας μιας επαρχιας εχει την υποχρεωση να υποδεχεται και να καλωσοριζει τοσο τον Πρωθυπουργο της χωρας οσο και τον αρχηγο της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης, ειδικοτερα σε προεκλογικες συγκεντρωσεις γιατι τους δινεται η ευκαιρια δημοσιως να δεσμευει τους παραπανω για τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι κατοικοι της επαρχιας μας....
    O Eparxos mas leei oti peige stin proeklogiki singkentrosi tou Edi Rama gia na ton desmefsi...
    xaxaxaxa Eparxe ksipnise o kosmos den troei akoma koutoxorto
    Esi na desmeftis sta gerontia tis Eparxias mas na min ta tromokratis kai ase tis koutoponiris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. re paidia o anthrwpos psaxni psifoys jia to tselio apo toys koytoys toys boyrkarides ,jiati sti dropoli to tselio den ton psifizei oyte i< manatoy >
    .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή