Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Νέο συλλαλητήριο για τις συντάξεις ΟΓΑ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Συνεδρίασε την Παρασκευή 05.04.13 η δεκαπενταμελής επιτροπή, η οποία προέκυψε απ’ την ανοιχτή Γενική Συνέλευση Βορειοηπειρωτών της 13ης Μαρτίου. Η επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους βορειοηπειρωτικών φορέων και σωματείων, με συντονιστή τον αντιπρόεδρο της «Ομόνοιας» Γεώργιο Τζομάκα, στόχο έχει την άμεση επαναφορά των συντάξεων του ΟΓΑ στους υπερήλικες βορειοηπειρώτες. 

Παρά των έντονων προσπαθειών, μέσω επαφών με αρμοδίους και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας δυστυχώς το ζήτημα παραμένει ανεπίλυτο. Οι κινητοποιήσεις ωστόσο δεν θα σταματήσουν μέχρι τη δικαίωση του αγώνα.
Στη χτεσινή συνεδρίαση αποφασίστηκε πλειοψηφικά η κάθοδος σε νέο συλλαλητήριο την Τρίτη 23 Απριλίου. Λεπτομέρειες σχετικά θα υπάρξουν σύντομα σε επόμενη ανακοίνωση.  
Η Επιτροπή Βορειοηπειρωτικών Φορέων και Σωματείων
Πληροφορίες: 6944927385



1 σχόλιο:

  1. Επειδή το θέμα του ΟΓΑ πουλάει πάρα πολύ και οι διαφημίσεις θα είναι πολλές. Το θέμα είναι εμπορεύσιμο περισσότερο και απ' την campania της coca cola και επειδή είμαι από τους πρώτους απ' τον Οκτώβρη που φώναζα ότι θα κοπεί το ΟΓΑ, αλλά τα μεγάλα κεφάλια του Εθνικού βορειοηπειρωτικού συμφέροντος ήταν μες την ειρωνία
    και μέσα στην αλαζονεία δεν έδιναν τότε σημασία. Μας απαντούσαν μην σας νοιάζει ο Σαμαράς μας αγαπάει τρελά και η Βόρειος Ηπειρος δεν ξεχνά και ψηφίζει Σαμαρά.Τώρα από 'δω και πέρα θα έχουμε κάθε τρις και λίγο πορείες και διαμαρτυρίες με πολλές reklames.Προτείνω σε κάθε πορεία να αλλάζουν τα πρόσωπα και οι διοργανωτές, έτσι για να μην υπάρχουν και παράπονα. Γιατί το θεμα ΟΓΑ και το χωριό Lefter Talo οπως ειχα γραψει τοτε να το οργάνωνε παλι θα ειχε κοσμο .Να μην νομίζει κανείς πονηρος ότι φέρνει κόσμο επειδή κάποιος είναι ή επειδή βγάζει πολλές φότο στον πολύτιμο και συλεκτικο φακό του ακουραστου και ρομαντικου φιλου μου Δήμο Κόλια, για αυτό να μην υπάρχουν παράπονα αφού όλοι τους πεθαίνουν για δημοσιότητα και λίγο λάμψη στο όνομα του ΟΓΑ και στον πόνο των γερόντων μας. Ως τότε όμως άμα δείτε σε χορούς και σε πίτες να σας μιλούν για τα 2 μεγαλα κόμματα, έχετε μαζί σας δύο γιαούρτια αγελαδίτσα με πετσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή