Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Σε συναγερμό η Αστυνομία της Στυλίδας. Άγριος καυγάς μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με ένα νεκρό!


Συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με έναν νεκρό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης  σε καφενείο στην Στυλίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες,  μια παρέα Αλβανών που τα έπινε σε ένα ουζερί ενοχλούσαν και απειλούσαν τρεις Έλληνες, που ήταν σε άλλη παρέα.


Ο ιδιοκτήτης του ουζερί τους έκανε παρατήρηση και τους έδιωξε.


Στη συνέχεια  αυτοί επέστρεψαν οπλισμένοι και άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες, ενώ μάλιστα κάποιοι είπαν ότι οι Αλβανοί πυροβόλησαν και εναντίον τους.


Τότε ο ιδιοκτήτης άρπαξε την καραμπίνα που είχε στην κουζίνα του ουζερί και πυροβόλησε εναντίον τους, σκοτώνοντας τον ένα από αυτούς.


Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διότι σύμφωνα με πληροφορίες οι Αλβανοί απειλούν με αντίποινα.


Πηγή: LamiaReport.gr και lamiastar.gr

6 σχόλια:

  1. Πάντα κάποιος άλλος φταίει κ ειδικότερα στη δικιά σας σελίδα φταίνε κυρίως οι μετανάστες, απ ο,τι έχω παρατηρήσει τόσο καιρό . Το παραπάνω κείμενο στο οποίο αναφέρεστε επειδή μένω εδώ είνια σκέτη ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ κ ΑΝΑΚΡΙΒΈΣ ΕΝΤΕΛΏΣ ούτε το λαμία report αλλά ούτε κ το lamiastar αναφέρει έτσι το περιστατικό. αυτό δε λέγετε πληροφόρηση αλλά προσωπική σας άποψη η οποία δεν μας αφορά. Να γνωρίζετε επίσης πως ηθικοί αυτουργοί σε τέτοιου είδους περιστατικά είστε εσείς με αυτά που γράφετε δημοσίως στον κόσμο χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο όνομα όπως αυτό <>. Αυτή η σελίδα δεν μας εκφράζει στο ελάχιστο εμείσ δεν εχουμε κανένα πρόβλημα ούτε με τουσ Αλβανούς αλλά ούτε με κανέναν. Θα είμαστε εάν γράφατε μόνο ο,τι γνωρίζετε ούτε περισσοτερα αλλά ούτε κ λιγότερα κ αφήστε τις απόψεις κ τα συμπεράσματα να τα κρίνει ο καθένας μόνος του. Αυτα αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poios eisai esu pou meneis sti stylida giati ki egw ekei menw ...an esy ta pas kala me tous metanastates krata to gia ton eayto sou, paliokomouni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς απάντηση του 6_30

    NewsIt.gr: Ένας νεκρός στη Στυλίδα μετά από άγριο καυγά Ελλήνων ...
    www.newsit.gr/default.php?pname


    Πρώτο ΘΕΜΑ online : Άγριος καυγάς μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών ...
    www.protothema.gr


    Videos & Φωτογραφίες - Άγριος καυγάς μεταξύ Ελλήνων και ...
    www.palo.gr/cluster/multimedia/koinonia-nea/641/?clid=4082972


    Άγριος καυγάς μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με ένα νεκρό! - agrios ...
    www.inews.gr ›


    "Permissos Press": Στυλίδα:Άγριος καυγάς μεταξύ Ελλήνων και ...
    permisospress.blogspot.com/2012/01/blog-post_1050.html


    Άγριος καβγάς σε ουζερί - Νεκρός ένας αλλοδαπός | Pro.com.gr
    www.pro.com.gr/.../άγριος-καβγάς-σε-ουζερί-νεκρός-ένας-αλλοδαπό...
    Άγριος καβγάς σε ουζερί - Νεκρός ένας αλλοδαπός


    Freedom: Σε συναγερμό η Αστυνομία της Στυλίδας Άγριος καυγάς ...
    grfreedom.blogspot.com/2012/01/blog-post_2380.htm


    Nεκρός στη Στυλίδα μετά από άγριο καυγά Ελλήνων - Αλβανών
    www.axortagos.gr/agrio-ellines-alvania.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Δι ασήμαντον αφορμήν".... ένας μετανάστης 29 χρονων δολοφονηθηκε στη Στυλίδα

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v1tUxQdU2yw

    Δηλώσεις του δήμαρχου Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος για το έγκλημα στην Στυλίδα στο κανάλι lamiastar.gr

    Αν και οι ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το κακό έγινε σε κεντρικό ουζερί της Στυλίδας, ύστερα από λογομαχία μεταξύ μιας παρέας τριων ατόμων Αλβανικής καταγωγής και μιας παρέας Ελλήνων.
    Ο καταστηματαρχης παρενέβη και έδιωξε την παρέα των Αλβανών απειλώντας τους ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Αυτοί έφυγαν, πάιρνοντας τα κλειδιά του αυτοκινητου για εκδίκηση. Αργότερα γυρισαν να ζητήσουν εξηγήσεις,,, Ακολούθησε καυγάς και ο καταστηματαρχης πάνω στην ένταση πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα , την έστρεψε κατά της παρέας των Αλβανών και πυροβόλησε.
    Αποτέλεσμα ένας 29χρονος νέος να πέσει νεκρός.. Στη συνέχεια ο δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία.
    Το τραγικό γεγονός έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία και τους μεταναστες Αλβανικής καταγωγής που ζουν και εργάζονται στη περιοχή. Στη Στυλίδα έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη από τη Λαμία για αποφυγή αντιποίνων....



    http://altpressfthiotida.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ ποίοσ είσαι γιατί δεν γράφεις το όνομα σου? Όποιος εκφέρει αντίθετη άποψη θα πρέπει να είναι κουμουνιστής κτλ? Δηλ εσύ μας λές κ μπράβο του που τον σκότωσε κ το επικροτείς απο πάνω απ οτι καταλαβαίνω. Εάν στη θέση του 29 χρονου ήταν ένα δικό σου πρόσωπο ασ πούμε ο αδερφός σου ή πατέρας σου τι θα έλεγες τότε? Αααα δεν πειράζει αφού τον σκότωσε Έλληνας χαλάλι του? Όσο για τον εαυτό μου κ στο σπίτι, κ στο ΤΕΙ, κ στη δουλεία μου έχω κ όπως βλέπεις ζω ακόμα δε χρειάζεται να είναι απο άλλη χώρα όπως βλέπεις κ οι Ελληνες ρίχνουν με καραμπίνες κ άλλα πολλά όπωσ σωστά απάντησε κ ο Γλέτσος στο τέλος '' να σας πω κ εγώ πόσοι Έλληνες δημιουργούν προβλήματα ''. Επίσης απ ότι διάβασες παραπάνω σε αυτά τα οποία έγραψα εσυ αυτό συμπέρανες? Εγώ έκανα κριτική στη σελίδα για παραπληροφόρηση στο κοινό γιατί γράφει ανακρίβειες κ εκφέρει προσωπικ΄η άποψη. Προφανώς δεν κατάλαβες τίποτα απ τα παραπάνω ξαναδιαβασέ το μέχρι να το εμπεδώσεις καλά, θαρρώ όμως, δεν έχεις ουτε τισ γνώσεις αλλά ουτε κ το επίπεδο ιξού κ ο λαϊκισμός σου περι κομουνισμού, ΝΔ κτλ. η ουσία είναι μία "Δι ασήμαντον αφορμήν".... ένας μετανάστης 29 χρονων δολοφονηθηκε στη Στυλίδα οπως αναφέρει παραπάνω κ όχι όπως θέλετε να το περάσετε εσείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to palikari exei dikio k mprabo tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή