Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Τα είχαν εισάγει παράνομα από την Αλβανία. Τσάκωσαν αλλοδαπούς με οκτώ κιλά χασίς

Η βαλίτσα στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου με τρεις αλλοδαπούς επιβάτες δεν έκρυβε τα ρούχα τους, αλλά οκτώ κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης τα οποία είχαν εισάγει παράνομα από την Αλβανία! Όμως, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έβαλαν τέλος στο ταξίδι τους στην Πτεριά Καστοριάς.

Οι μεταφορείς  των ναρκωτικών δεν πρόλαβαν  να αντιδράσουν όταν έπεσαν  στο μπλόκο που τους υπέβαλε  σε έλεγχο κι έτσι, μόλις οι  αστυνομικοί άνοιξαν τη βαλίτσα, βρήκαν μέσα τις οκτώ νάιλον συσκευασίες με τη «φούντα» συνολικού βάρους επτά κιλών και 769 γραμμαρίων. Οι αλλοδαποί ηλικίας 47, 26 και 20 χρόνων οδηγήθηκαν  στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που είχαν μαζί τους κατασχεθήκαν.


Μέσα σε κουτιά από σπίρτα διακινούσε χασίς στην
Πέλλα και την Ημαθία ένας 53χρονος Έλληνας, που συνελήφθη μέσα στο σπίτι του στο Αγγελοχώρι Ημαθίας. Εκεί βρέθηκαν δέκα συσκευασίες που περιείχαν συνολικά τέσσερα κιλά και 634,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και επτά σπιρτόκουτα γεμάτα με σπόρους κάνναβης και 2.170 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Στο δωμάτιο όπου φιλοξενείται στις φοιτητικές εστίες της
Ξάνθης έκρυβε τα ναρκωτικά που διακινούσε ένας 21χρονος φοιτητής! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον συνέλαβαν στο δρόμο μαζί με έναν 19χρονο Έλληνα και έναν 36χρονο από το Μπαγκλαντές, όταν βρήκαν στην κατοχή τους ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,2 γραμμαρίων. Στο δωμάτιο του φοιτητή, όμως, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε κρυμμένες δύο νάιλον συσκευασίες με άλλα 54 γραμμάρια «φούντας» και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Ανυπότακτος εδώ και δεκαετίες ήταν ένας 42χρονος που συνελήφθη στη
Φλώρινα για διακίνηση ναρκωτικών! Στην κατοχή του οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατέσχεσαν 63 ναρκωτικά χάπια που είχε χωρίς ιατρική συνταγή, 6,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα σπόρο κάνναβης, έναν τρίφτη και ένα αυτοσχέδιο εργαλείο για τη χρήση 

http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου