Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ηλεία: «Μπλόκο» στο λεωφορείο των Αλβανικών γραμμών. Μετέφεραν λαθραία ένα μοτέρ αντλιοστασίου

Ηλεία: «Μπλόκο» στο λεωφορείο των Αλβανικών γραμμών Μετέφεραν λαθραία ένα μοτέρ αντλιοστασίουΈνα ολόκληρο μοτέρ αντλιοστασίου προσπάθησαν αυτή τη φορά να «φυγαδεύσουν» στην Αλβανία οι νέοι «ιδιοκτήτες» του, «φορτώνοντας» το στην μπαγκαζιέρα του λεωφορείου που εκτελεί το δρομολόγιο Καλαμάτα - Αλβανία. Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής όταν στις αστυνομικές δυνάμεις του νομού σήμανε «συναγερμός» προκειμένου να ελεγχθεί το λεωφορείο που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην περιοχή της Αμαλιάδας, προκειμένου να επιβιβαστούν και άλλοι επιβάτες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews.gr, το λεωφορείο εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στην πλατεία της Ευαγγελιστρίας, στην Αμαλιάδα, όπου ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να ερευνήσει τις μπαγκαζιέρες του.
Λίγα λεπτά αργότερα το μοτέρ εντοπίστηκε «φορτωμένο» στο λεωφορείο, το οποίο στη συνέχεια, υπό τη συνοδεία πάντα ισχυρής αστυνομικής δύναμης, οδηγήθηκε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στον Πύργο, προκειμένου να ερευνηθεί καλύτερα.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, εκτός από το κλεμμένο αρδευτικό μηχάνημα, δεν εντοπίστηκε κάποιο άλλο κλεμμένο αντικείμενο.

http://www.thebest.gr

1 σχόλιο:

  1. me gaidoyria, me amaksia, me leoforeia....ta panta xrisimopoioune...as arxisoyne me ta aeroplana twra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή